לב שבור הוא לב שלם הכיצד?!

Hell is beige

New member
פינת הדימוי?

איך אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה? תכילה יש להכין עוגה, עדיף עוגה יוקרתית, 3 קמות עם קצפת ואגוזים. יש לשים אותה על צלחת קראמיקה יקרה, עדיף עם עיטורי זהב. יש לקחת קפית קטנה, מכסף, תוצרת שוודית לבין אצבע המורה לאצבע האמה. יש לקחת פיסה קטנה של שוקולד מראש העוגה, עדיף לקפוץ קצת מהקרם והאגוזים. אחר יש לטחוב לגרון אצבע שמנה, ולסדר בחור שעל העוגה יפה יפה את מה שיוצא. וכן קיבלנו סיפור די מגעיל על אנשים שלא מסתפקים במועט ומנסים להשיג יותר משהיד משגת. הסבר בהמשך

Hell is beige

New member
פרשון

לב שבור אינו לב שלם יש אנשים שכשלבם נשבר מכניסים את עצמם למערכת של שקרים אשר גורמת להם לאשליה שהכל בסדר. דבר שפוגע בהם ובסובבים אותם.

Tangled_Heart

New member
אמממממממ ../images/Emo14.gif

אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה חוץ מלפנות להגיון שבי... העניין הוא שגם אם נשבר לך הלב, הוא שלם..יש בו קריעה קלה (אולי ענקית) אבל הוא עדיין שם..שלם, לא נעלמה ממנו חתיכה או משהו כזה... וגם אם השארת חתיכה של הלב שלך אצל מישהו או משהו אחר אז בתמורה יש חלק אחר (שבא מאותו מישהו או משהו) שישלים את החור...את החסר הלב אף פעם לא יהיה פגום בשלמותו... מצאה את עצמה מסתבכת עם עצמה, רוני

קלייר

New member
הלב תמיד נשאר שלם/אולי פגוע רגשית

הלב תמיד נשאר שלם,הוא לא שביר,הוא רק נפגע ריגשית,אולי יש להגיד לב פגוע ולא שבור ,לב יכול לאבד את הגמישות שלו,לא לתת לדם לעבור כראוי בין חדריו,אך להשבר זה מושג שעדין לא ידוע ,שבור רגשית ,לא פיזית

לב שבור הוא לב שלם..

אין הכוונה לפיזיהמשפט בא מהמקורות ואחרי בשיר של ברי סחרוף

תודה על הדיוק אבל...

אבל אני עדין לא מבינה מה שברור שלא מדובר בשיברון לב רומנטי..

Nagini Potter

New member
נשבר לך פעם הלב?

כי לי הוא נשבר פעם וזה היה נורא. הרגשתי כאילו שמישהו לקח סכין וחתך וחתך וחתך, וידעתי שגם אם החתכים יבריאו יישארו צלקות. והרבה. (ונשארו, אוי ואבוי) אמנם אלה כאילו רק חתכים אז בעיקרון הלב אמור להישאר שלם, אבל בכל הרגשתי שאיבדתי משהו... אני לא בטוחה מה בדיוק הרגשתי אז, אבל אני יכולה להגיד לך דבר אחד בוודאות: באותו רגע הלב שלי היה הרבה דברים, אבל שלם הוא לא היה. בטוח. Nagini Potter

"הלב השבור-לעולם לא יהיה

אותו הדבר." אם למישהו מת מישהו אהוב, או שסתם הלך לאנשהו להרבה זמן, או שלא יחזור, תמיד יש את התחושה הזו של לב שבור. יש צלקות כל אחד ממלא תפקיד שונה ממה שהוא התכוון, לכל אחד יש סיפור שונה וכוונה שונה, אבל אפילו אם האויב הכי גדול שלנו ימות, משהו ימות איתו

^^flower^^

New member
הלב לא שלם אף פעם!!

הלב ההתחלתי שלנו (כשנולדנו) לא ישאר שלם אף פעם!! במהלך החיים שלנו נוצרות עליו הרבה מאוד סריטות!! חלקן אפילו הופכות לצלקות לכל החיים, הן נגרמות מכל מיני סיבות - רומנטיות, חברתיות, משפחתיות ועוד ועוד ולכן הלב לעולם לא יהיה שלם, יש אפשרות למילוי זמני (אושר רגעי, אהבה, שמחה...) אך תמיד ישארו הסריטות והצלקות ולכן הלב לא שלם!!

Nagini Potter

New member
נכון הלב לעולם לא יהיה שלם....

אבל זה שהלב לא שלם אף פעם לא אומר שהוא יכול להיות עוד פחות שלם, לא? ^^ Nagini Potter

^^flower^^

New member
הדעות חלוקות...

הלב יכול להיות פחות שלם בגלל כל הסריטות והפצעים שפוגעים בו ושוברים אותו!! אך הוא יכול להתמלא מהאושר שאפשר למצוא בחיים, מאהבה (כל אהבה) ולכן נראה לי שהלב מרפא את עצמו!!

^^flower^^

New member
הדעות חלוקות...

הלב יכול להיות פחות שלם בגלל כל הסריטות והפצעים שפוגעים בו ושוברים אותו!! אך הוא יכול להתמלא מהאושר שאפשר למצוא בחיים, מאהבה (כל אהבה) ולכן נראה לי שהלב מרפא את עצמו!!

למעלה