לב של אבן

תפת

New member
לב של אבן

לב של אבן

לא, אין דבר כזה אהבה, גילינו את הסוד הגדול, מתוך רגע של הארה, מתוך רגע של הבנה מסוממת, מתוך כעס והשפלה. כולם עסוקים בחיפוש אחר האהבה שמסתבר שאינה קיימת, עובדה, הרי אין איש שיוכל להגדיר אותה, מהי. וזה, סוד קיומה, דבר שהתחיל מבראשית ויגמר בקץ העולם, היא מסתורית וכולם מנסים להשיג אותה, הרי זו התכלית. הרי זה דבר כל כך תלןי, כל כך משתנה וברגע אחד יכול אתה לגלות שבעצם תכלית חייך היא בעצם עוד בחורה רגילה, אז מה זה? יש בין אנשים משיכה אבל זה לא הכל, יש חיבה, הבנה ,כבוד וצרוף נסיבות, התאמה, אבל עד שלא יבואו ויגידו לי- זאת האהבה, אני מסרבת להכיר בקיומה. בנים, כמה בנים אמרו לי את מילות הקסם `אני אוהב אותך` ומה זה אמר בעצם? אצל האחד היתה הכוונה שהוא רוצה לקחת אותי בזרועותיו ולנשק אותי, אצל השני היתה הכוונה שהוא רוצה לקחת אותי לסיבוב ולהראות אותי לכל החברה, אצל השלישי היתה הכוונה שאם ישאלו אותו, הוא יוכל להגיד- אני , בטח יש לי חברה! ואף אחד מהם לא נגע לליבי. והרביעי? הרביעי בלבל אותי, הרביעי נגע בי, בתוכי, אבל קלקל את זה, הוא הושיט את ידו כמו כולם, אבל הוא- נגע בליבי, אצבעותיו, נגעו במעיין לטיפה קטנה, שסחררה את מוחי ושטפה את חושי, אבל פתאום הליטוף הפך סטירה וליבי שהיה הפך ללב של קרח-סגור וקפוא מתמיד. כן, הוא אמר שיפגע, אך הוא אינו יודע מהי פגיעה בשבילי, גם אני לא. לא, אני לא בוכה, אני רק מבולבלת ולא יודעת וכועסת, אבל לא פגועה, אולי אם זה היה ממשיך עוד מעט הוא היה מצליח להפוך את לב האבן. אבל די, זה נגמר, הוא שגה, הוא פגע, הוא הרס. ואולי יש עוד סיכוי?

FireAngel

New member
בטח שיש סיכוי!!!

דבר ראשון אני לא חושב שקיים אדם שמותר לו לצאת בהכרזה כמו ``לא, אין דבר כזה אהבה`` אהבה היא אכן אותה נגיעה בלב שקורת כמעט לכולם בשלב זה או אחר!!!

*may*

New member
up to u

אםכ``כ נפגעת ובכל זאת את אוהבת אותו.. (לפחות ככה זה נשמע מהשיר) - אמממ קחי את הזמן... תחשבי על זה קצת ותחליטי... תעשי רק מה שהלב שלך יגיד לך... זה עובד..!! אם זה ממש רציני - הפגיעה - וככה גם האהבה בטח כי אם לא היית מרגישה אליו כלום זה לא היה פוגע כ``כ - באמת תקחי לך קצת זמן לחשוב על זה ולהחליט.. :) מקווה שתעשי מה שטוב רק בשבילך ולא בשביל אחרים.. מעיין.

MICHEL R

New member
תמיד יש סיכוי..תקראי את ההמשך

אני חושבת שאם היינו בטוחים שאין אהבה בעולם, אז לא היה הרבה למה לקוות, אהבה יכולה להיות האושר הכי עילאי, אבל יכולה גם להרוס אותך שיותר לא תאמין בה. אתה יכול להפגע ולא לנסות יותר, אבל זאת תחושה מוטעית, חייבים להאמין בה. קרה לי עכשיו את אותו המקרה, התאהבתי כל כך חזק, ונפגעתי באותה מידה, אבל למרות שעכשיו נראה לי שבחיים אני לא אתאהב בצורה כזאת, אני מאוד מקווה שזה יגיע שוב, אבל הפעם זה ישאר ,והלב לא ישבר. בקיצור את חייבת להאמין, אבל אני חושבת שמי שפוגע בך פעם אחת יפגע שוב, אני מדברת מנסיוני האחרון. אבל תאמיני כי זה יגיע..ממשיהו אחר בהצלחה מיכל

תשובה לשאלתך...

הנך מבולבלת... כואבת, כועסת... מצד אחד - ``אבל די, זה נגמר, הוא שגה, הוא פגע, הוא הרס.`` ומצד שני - ``היש עוד סיכוי?`` ובכן... אף אחד לא יוכל לענות לך על השאלה הזאת - אלא את עצמך !!! כי רק את יודעת מה את מרגישה... לא לחזור מתוך בדידות ! לנסות לזכור הכל... כי לזכרוננו יש מן טבע כזה שזוכר הוא רק את הטוב בד``כ... (הוכח מדעית !) ולנסות להבין את עומקה של הפגיעה... מה היתה הכוונה האמיתית מאחורי הסיפור... ורק אחרי כל אלה להחליט האם יש עוד סיכוי... רק זיכרי היטב - לא מתוך יאוש !!! מחזיקה אצבעות :) ובהצלחה ! ענבל

למעלה