לב = ש ו מ ע ? ? ?

לוליטון

New member
לב = ש ו מ ע ? ? ?

אני 'נושר' כמו שנוהגים לקרוא לזה, ישבתי עם כל מיני טיפוסים בארגון הזה שקוראים לו לב שומע, תאמינו לי אין יותר סוטים מהחרדים, הם כולם שם יצורים מיניים, רק מחפשים לשמוע ממך כמה זיינת, או איך בדיוק נישקת אותה ואיפה כמה ולמה? מישהו כאן מכיר אדם ששוה משהו באמת? שיכול לעזור לי? אני אמנם נושר אבל מבולבל, תנו שם!

לוליטון

New member
או האם בכלל

יש לי מה להתייעץ? חברה תבינו אני על סף יאוש מעצמי, אני לא נושם. אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי. כן להיות חרדי, את כל החרא הזה של שבת תפילין. להתפלללל. מצד שני מה אני יעשה שם?

אוזן שומעת ולב אטום

אל תנסה לחפש שם עזרה. הם לא באים לעזור. הם מסיונרים שבאים לצוד נפשות. אם אתה זקוק לעזרה... אתה יכול לשאול את שאלותיך כאן... כי אחים לצרה הם חצי נחמה. והניסיון המשותף של כולנו יתן לך את הדרך והכח להתמודד וללכת בעקבות ליבך!!

לוליטון

New member
אמרו לי שם לא כך

ישבתי אם אחד מהם לא משנה שמו, הוא טען לי שהוא מבחינתו לא מענין אותו דת תורה ודברים כאלה כלומר אין לו אידיאולוגיה בכך שהוא מנסה להחזיר בחורים למסלול... הוא טען לי שפסיכולוגית - אדם לא יכול להתנתק מהחינוך שקיבל, וכל החיים אשאר רדוף, תשמע זה מפחיד אותי. כל החיים אשאר ד ב י ל ???

הנה שקר גס שמכרו לך

אני יכול להעיד על עצמי שאין לי שמץ של פקפוק בדרך החדשה שלי ,ובטח לא רדיפה .תוכל לראות פה בפורום או בפורום יוצאים בשאלה ,אנשים שיודעים בדיוק מה שהם עושים ,אם הם מסתכלים אחורה, זה רק בצער על השנים שבזבזו על הדת .

לוליטון

New member
תראה אני חושב שיש בזה משהו!!!

אף אחד לא אמר שכל החיים תישאר בלבטים, סוף סוף אנחנו גברים ובוגרים, אני מתכוין שכל הזמן אצטרך להוכיח לעצמי, ולעשות משהו כדי להתפתח כל הזמן. כי אחרת נשארתי דפוק אז מה עשיתי בזה שחזרתי בשאלה? לא התכוונתי ברובד הרדוד של הרגשות אלא ברובד המעט עמוק יותר. האם אני צודק? ובחייאת תהיו כנים כי זה מאוד תופס אותי, והשאלה הזו בפרט!

אני טיפוס רציונלי מאד

אז באמת אין לי שום בעיה כזאת ,אבל זה נכון שיש כאלה שמסתבכים עם הרגשות שלהם .אתה צריך לדעת לאן אתה שייך . אני לא מבין ,אם נניח שתסבול מחוסר שקט ,מה תעשה ,תשכנע את עצמך שהדת אמת אפילו שהיא לא ? טוב ,אם אתה יכול לעשות את זה ,אז באמת תמצא מישהו שיצליח לשכנע אותך ,העיקר שיהיה לך טוב בחיים .

אל תתן לאנשים כאלו לשבור אותך

זה מה שהם עושים. כי פסיכולוגית אם הם ידברו איתך על דת ותורה ברגע הראשון זה ירתיע אותך. אז הם באים מהדלת האחורית ומנסים להפחיד אותך שלא יהיה לך טוב. אל תיבהל. טוב לנו עם דרכנו... אין לנו נקיפות מצפון!! מחזיקים לך אצבעות...

אירגון הלל רק חפרו לי במח בלי לעזור

ממש ואמנון יצחק זה עוד חולה נפש תכלס די עם הנקיפות מצפון לכו עם הלב

לוליטון

New member
חרדית מהבית???

לא ממש נשמע כך! אי אפשר ביום אחד להתנתק רגשית מכל מה שחיינו בו והאמנו בו. בא נאמר שזה יותר קטע של שכל לעשות צעד רציני. הבעיה קיימת יותר בפן הרגשי. אם את לא מזדהה עם הדברים לא ממש קל לי לגדיר מניין את!

אתם ידעים שאני שונאת חרדים אבל:

אל תדברו על האנשים בארגון בכלליות שתדעו לכם שהם הצלו אותי ולאו דוקא דתית אפילו שידעו מי אני. נכון שיש את אלו שמה שמענין אותם זה זיונים ויש הרבה רבנים כאלו אך שתדעו לכם שיש גם אחרים אומנם בודדים אך קימים. ואליך הכותב: אם אתה עדין מאמין זה לא מקומך!

מתבי6

New member
ואני הייתי בטוח שאת הולכת לסדר לו

מישהו ראוי משם שידבר איתו. קדימה, את יודעת את מי. אם זה מה שיעזור לו, תעשי את זה

סוג ב

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif

להזכירכם: נא לא להשתמש בשפה פוגענית כלפי אנשים, זה שווה ערך להשמצה תשתמשו בשפה נאותה וכבדו את תקנון תפוז אתם ואני לא רוצים להכנס לצרות.. נ.ב. מחקתי כמה הודעות.

מתבי6

New member
תגידי, אתם המנהלים

עוברים איזה יום עיון פעם בחודש לדעת מה מותר ומה אסור? אולי איזה חוזר מנכל שכתוב בו הכל? (כל זה נכתב בחצי הלצה. כולנו, כולל אני, מעריכים מאוד את עבודתך לנהל ולסנן כל מה שצריך.)

סוג ב

New member
האמת

שעד היום לא ממש הבנתי מה חייב להימחק. אבל היה לי חשש על השירשור הנ"ל והתייעצתי עם תפוז. יש להם קו חם 24 שעות...

למעלה