לגאיה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
לגאיה

אני מקווה שהכל עבר בשלום. אם יש סיכוי שתוכלי לכתוב היום- אני בטוחה שכולנו נרצה לשמוע שאת בסדר דואגים לך ו

gaia20

New member
חזרתי!!../images/Emo24.gif

טוב, אז הכל עבר בסדר. האמת היא שלא הרגשתי כלום, ההרדמה היתה ממש חזקה ואפילו בקשתי אקסטרא חומר מרדים שלא יהיו טעויות באמצע הביופסיה... עבר לי ממש מהר ו 4 סטודנטים, רופאים לעתיד אני מקווה, צפו שם מהצד והיתה איזה מישהי שכנראה קיבתה לא חזקה כל כך והיא היתה חייבת לשכב (היא בטוח לא תיהיה מנתחת בעתיד
) וזהו, הכניסו אותי לחדר לבד, שקט לגמרי... ישנתי וישנתי וישנתי....... וזהו, עכשיו אני בבית, מרגישה טוב מאוד. תודה לכל הדואגים! שיהיה לכם סופשבוע נפלא!! ביייייייייי

ל3

New member
גאיה המתוקה

אני שמחה שאת בבית. תנוחי לך בסוף שבוע. דרך אגב, את התוצאות כבר קיבלת?

gaia20

New member
תוצאות

תוצאות ראשוניות יגיעו רק ביום ראשון ותוצאות יותר רחבות יהיו רק בעוד שבוע וחצי... יש זמן לחכות........

שבע77

New member
לגאיה המקסימה

הדר מתוקה, כל היום חשבתי עלייך... טוב עשית שביקשת עוד הרדמה, לי לא הסכימו לתת בגלל הקרישיות בדם.. ודווקא כן הרגשתי וזה לא היה כיף בכלל... אני שמחה שאת אחרי זה ומקווה שזו פעם אחרונה לעולם... אני מקווה שלא יהיו הרבה תופעות לוואי ביומיים הקרובים. שלך שבע

ritosh

New member
הדרי,../images/Emo140.gif

מקווה שהתוצאות יהיו מצוינות
ורק בגלל שהכתרת אותי בתואר "האמא של הפורום" אני מרשה לעצמי לקרוא לך ה ד ר י...

lupland

New member
הדר חזרה...והחמה היום זרחה

היי הדר. שמח לשמוע שחזרת וכמו שנקרא את נשמעת שוב במיטבך. מצטרף לכולם ומקווה לתוצאות טובות. שבת שלום לכולם אסף

champ

New member
שמתם לב למזג האויר הנפלא ../images/Emo42.gif היום

מצטרף לאסף! זה בזכותך הדר
מקווה גם כן שהתוצאות יהיו טובות ויתברר שהמצב לא נורא כל כך...

gaia20

New member
חברים יקרים שלי

תודה לכם שאתם פה
אני מרגישה יחסית בסדר, אתמול הלילה היה לי קצת קשה לנשום, הרגשתי כאילו יש לי גולה בגרון... אני מקווה שזה רק איזשהי תופעת לוואי... בכל מקרה, זה כבר כמעט עבר עד עכשיו. חוץ מזה הכל כמובן יותר עדין. כל הגוף שלי תפוס, אבל זה מכל השינה, אני ממש לא רגילה לישון כל כך הרבה, אוף... מצד אחד אני יודעת שאני חייבת לנוח, מצד שני אני כבר מתה לחזור לעבודה, כל כך משעמם לי לא לעשות שום דבר... התרגלתי לעבוד 10 שעות ביום ועכשיו אני מרגישה כמו פדלאה..... מזג האויר אכן נפלא, ופה נכנס יתרון הגינה... לא חייבים לטייל בחוץ, אפשר פשוט לשבת בניחותא בגינה... עם גאיה הנסיכה שלי..... היום פשוט הרגשתי שהיא יודעת שעברתי משהו... אני פשוט בשוק ממנה... בדרך כלל, כשאני קמה היא מברכת אותי בקפיצות וליקוקים של הבוקר... אבל היום היא היתה ממש עדינה לידי... לא קפצה ולא כלום... היא פשוט התיישבה בסבלנות, הביאה לי את הבובה החדשה שלה וחיכתה שאני אלטף אותה... כזאת כלבה טובה.... טוב, פה אני מסיימת, אמא הכינה מרק וספגטי, יאמיייייייי....... הגיע הזמן לאכול..... שבת נעימה לכולם!

ל3

New member
הי גאיוש'

לכלבים יש יכולת מדהימה להרגיש בדיוק מה בעליהם חשים. אני זוכרת שכשהרגשתי רע בוני ( שוקי) שלי לא מש ממני לרגע וכל הזמן היתחכך בי- הם פשוט מדהימים ה-
האלה הדרי, ההרגשה של חוסר האויר שתארת יכולה לנבוע ממתח וחץ נפשי וזה מובן. אני מניחה שלאט לאט גופך יתאושש וזה יעבור. בנתיים, נסי לנוח למרות השד הזה שבך שגורם לך לקפץ כל הזמן. זה נפלא להיות פעילה אבל צריך גם לפעמים לדעת מתי קצת לסגת....... בנתיים, אנחנו תמיד פה עם המון
נ.ב למה את מחפשת את גאיה? אני תמיד מתעללת בשוקי שלי ומחפשת אותו כל פעם למשהו אחר. זה נורא מצחיק לראות את זה אחר כך בתמונות. את מתחפשת?

vivi49

New member
שמחה שאת אחריי,,

מקווה שהתוצאות יהיו טובות שימרי על עצמך שלך
ויוי

gaia20

New member
פורים.....פורים....../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

ראיתם את האייקונים החמודים??? אוי, איזה חמוד!!!!!!!!!!!!! אני צריכה לחשוב למה אני מחפשת את גאיה... היא עוד לא החליטה...

גאיה ../images/Emo24.gif

איזה יופי שהכל כבר עבר, ושלא הרגשת כלום. מתי את חוזרת לעבודה? כבר מחר? תעדכני לגבי התוצאות.

gaia20

New member
חוזרים לעבוד../images/Emo66.gif

אבל לא ליום מלא אני אשאר מהבוקר עד אחת או שתיים בצהריים ואז אני כנראה אלך הביתה לנוח חוץ מזה שאני צריכה לעבור דרך הקופת חולים כדי לקבוע תור עם הראומטלוגית שלי.... מסתבר שבאופן מפתיע ובלי הסבר מובן, ההומוגלובין שלי ירד פלאים והגיע עד 8.6.... בכלל לא הרגשתי את זה ויחסית הוא ירד ממש מהר, לפני חודש וחצי, הוא עמד על 11+ כמעט 12.... אני לא מבינה איך הוא ירד כל כך מהר... בכל מקרה, אני אקבע איתה תור ונראה מה היא תגיד.... זהו עידכונים להיום, תרגישו טוב והמשך שבת נעימה...

למעלה