לגארפ2 בלבד

ש ק ד ב ת

New member
לגארפ2 בלבד

זה לא באמת רק לגארפ ההודעה פשוט זה הנייק שלו, :) כולכם מוזמנים לקרוא זאת. בכל אופן, אני ממש מצטערת שלא עניתי זמן מה, פשוט לא הייתי כאן ובייחוד עוד שהתגובה שלך כבר ירדה לתחתית העמוד-כך שלא יצא לי לראות אותה. בכל אופן,אין לי ספק שברוב הדברים אתה צודק,חוץ מהעובדה שכתבת "זאת היתה הפעם הראשונה שאני וגרושתי הסכמנו על משהו"(בקשר למעונות של בנך). איך סיכוי ואני מדגישה את המילה אין, שההורים שלי יסכימו על משהו בקשר לילדים לא מבחינת אמי אלא מבחינת אבי, רק בכדי שתבין את המצב הלא אנושי שלו, הוא עיכל את הכספים של אחותי, (כספי גחלת- אם אתה מכיר, שזה חסכון לילדים ללימודיהם), ואחותי שלומדת כיום בחו"ל - אבא שלי עיכל את כספיה, שרק בצו של בית משפט והוצאה לפועל הוא איפשר את הסרת העיכול, יתרה מזאת לאחי הצעיר מבין שני האחים(הבנים, הוא פשוט הוציא את כספי הגחלת(לשאר האחים שולל אותי, חיסכונות הגחלת היו רשומים על שני ההורים רק לאח הזה , הכספים רשומים רק על אבי),פשוט קם בהנף יד הוציא את הכספים כאילו כלום, כאילו זה לא הילד שלו שנוצא ממנו, אני לא מבינה מה יש לו בחיים האלה חוץ מאותנו, איך הוא מסוגל לעשות את זה?! ושוב אני חוזרת לטנה שלך "שאולי ההורים שלי יוכלו להגיע להסכם כלשהו בקשר אלינו-הילדים"..עכשיו עולה לי עוד רעיון למה זה אינו רלוונטי לגבי סיפור חיי, שכן כל ההוצאות כספים, עיכולים על כספינו, הדיונים עד היום בבית מספט וכו´. נועדו לנקום באימי. שכן אבי לא כל כך רצה להתגרש. וגם אם כיום הוא שלם עם ההחלטה הזו, הוא יודע בכך שהוא יפגע בנו-בילדים הוא יפגע ישירות באימי ובעצם השיג את כל מה שהוא רצה שמחתי לראות שבתגובות מסוימות שלך לאחרים אפילו מצאתי כמה קויים משותפים בינינו(עד כמה שזה נשמע לא מציאותי) כמו שיש לך בן שלומד בבאר שבע וחונך ילד בפרח- אז תקביל את הסיפור הזה לאחי, יש לך ילדה בגילי?! או רק שני ילדים(בנים) בוגרים. בברכת חג פורים שמח, שקד

למעלה