לגביי ביטול ההופעה במסיבת הנוער בTLV

לגביי ביטול ההופעה במסיבת הנוער בTLV

גם לאחר כל כך הרבה זמן שלא נתנו לכם להופיע בהפקות שלי שההפקות שלי היא בין הגדולות במסיבות נוער בתל אביב גם הפעם לא ניצלתם את ההזדמנות לעלות על הבמה ולתת הופעה מבחינתי שלא תופיעו בכלל אתם דורשים סכום כסף שאתם לא שווים אותו מיצטער מאוד על הכנות זה שאתם הלכתם והופעתם במופעי תרומה במקסיקו זה לא בהכרח שהרכבכם עלה בדרגה. קירקסים נישארים קירקסים ועל בדיחות תמיד צוחקים. גמר חתימה טובה

ציונעע

New member
איציק הספר ../images/Emo184.gif .

טוב שאתה מדגיש שההפקות שלך הם לנוער , כי הנוער שיוצא למסיבות שלך לא יודע מה זה מסיבות .. תאמין לי שאם הם היו יודעים הם ממזמן בורחים מההפקה הגועלית שאתה מרים בטיאלוי , קוקיצות ערסים ו- וואנבי לכל דבר ! קירקס שלא היה
אם דודי וג'ואל נסעו עד למקסיקו כדי לעשות מופעי תרומה ואתה עושה אותם כ"כ קטנים , למה אתה מנסה להביא אותם כל הפקה שלך ? תאמין לי שאני אישית ועוד הרבה אנשים פה לא היו רוצים לראות אותם מופיעים בהפקה של "איציק הספר" . קירקסים ? חכה שהקוקיצות יבינו שהם יוצאים לקירקס ולא למסיבה .. שםםםםםםםםםםםםם

גרוזיה

New member
צודק!בדיחה נשארת בדיחה ! עם שם מגוכך שכמוך !!

אעלק מפיק מסיבות עוף יזרג עם בוטן ללקק את הנעליים שהם דורחים יטמבל ! "מפיקים" באים והולכים מוזיקה ל-ע-ו-ל-ם-! נשארת ! ומה שהצמד הזה הספיק עוד 10 שנים בתחום לא יעזרו לך ימסכן ! לפני שאתה ממציא דברי שקר לילדים המסכנים שלא יודעים על איזה שודד הם נפלו ותמורת מה? תמורת חבורת סכנים שיבוא יום (מהר מאוד!!) ויבינו שדודי וג'ואל אחד ההרכבים המצליחים שיש לנו ב-א-ר-ץ-!! ואחד כמוך צריך ללקק המון חרא בשביל שתראה רק רבע מההצלחה שלהם ! לבנתיים לך תיהיה ספר ובאמת הגיע הזמן שתסדר לשערות שלך קצת צורה יסרח !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח רק להתגלגל ממך ... בקרוב נבוא לעוד הפקה שלך בהאנגר 11 ..השואה 3 :)

עינת TO GO

New member
הספר הזה נשמע עם מוח קטן

אם ישימו את המוח שלו אצל ציפור היא תעוף אחורה..חחחחחחח פשוט בנאדם אומלל ומחפש להוציא את התסכולים שלו בפורום רשמי פחחח ממש בדיחה ! תסלח לי כן..אני ממש לא מכירה אותך ואת ג'ואל ודודי מכירים מכל העולם אז לפני שאתה מדבר שב לבנתיים במחסן של הטי אל וי ותפיק את מסיבות הבר מצווה שלך בשקט !

למעלה