לגבי אבל: לפני כמה זמן שאלתי מישהי

מיכל@בר

New member
לגבי אבל: לפני כמה זמן שאלתי מישהי

איזה צבע האבל שלה. ענתה לי: לבן. שאלה אותי, איזה צבע האבל שלי. עניתי: כחול. אני לא חושבת שאנחנו בוחרים את צבע האבל על פי הצבעים שאנחנו אוהבים. אני חושבת שלאבל יש באמת צבע, שמשתנה. פעם, במאה הקודמת, לימדו אותי לרקום. אני זוכרת את חוטי הריקמה האלה שהתחילו בצבע בהיר, והמשיכו באותו צבע רק יותר כהה ויותר כהה. וכך אני מתארת את הצבע של האבל שלי. כחול, כחול בהיר, תכלת, לפעמים שוב כחול מהול בשחור, לפעמים כחול פטרול. כמה גוונים יש לו לאבל שלי.... מה הצבע של האבל שלכם??

sad

New member
הצבע שלי

חשבתי מה הצבע שלי? בתחושה הראשונה "מהבטן" חשבתי על בורדו חזק חזק, מזעזע משהו שכשרואים לראשונה פוסעים אחורה ומחסירים פעימה אבל במחשבה שנייה, זה הצבע של פעם.. היום הוא קיבל גווני אדמה (אוי ואבוי לאסוציאציה) משהו שמרוח במכחול עבה אבל "נמרח", מתערבב עם עוד צבעים עמוקים אבל רגועים פשוט נמצא שם, יש גם צבעי פסטל שמרגיעים ומאידך כתמים שחורים שנשארים אבל מתקבלים בהבנה SAD

מיכל@בר

New member
אין מנוס מאסוציאציות... ולך, sad

חמודה, על התיאור שלך את הצבע שלך שולחת לך
גדול.

בסמוך לנפילתו של אמיר

רציתי לצבוע את הכל באדום חזק, חזק מאד. כל הזמן דאגתי שיהיה לידי צבע אדום, אם בבגד או בפרחים או בכל דבר אחר. והיום, כן מיכל, היום אין צבע. פשוט אין. הכל שקוף.

מיכל@בר

New member
אוי הלנה, כמה מחבקת אותך ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

למעלה