לגבי "אייקון" בסוכות

Boojie

New member
אז ככה:

הכניסה לאירועים היא ברכישת כרטיסים לכל אירוע (לפי דרישה של הסינמטק. בעבר דווקא היתה אפשרות לרכוש כרטיס יומי, וחבל שאין יותר). מכירת הכרטיסים נעשית באופן חופשי בקופת הסינמטק, כשחברים באגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטזיה ובמועדון סטארבייס972 של חובבי מסע בין כוכבים בישראל זכאים להנחה. נדמה לי שהמחירים המעודכנים מתפרסמים באתר הכנס. בדרך כלל מומלץ לאירועים הקאלטיים במיוחד לרכוש כרטיסים מראש, אבל לרוב האירועים אפשר לקנות גם ממש לפני האירוע. ובואי להגיד שלום - אני זאתי הגבוהה השמנה שעושה המון רעש... ואני גם מנחה את פאנל הסופרים ואת תחרות הטירוף הגלקטי (ביחד עם אסטרונעמי), אז בכלל יהיה קל לזהות אותי. :)

אני אבוא....

אל תדאגי, אני אמצא אותך... עדיין לא ברור האם אני אבוא עם חברתי או עם ידידה שלי, אבל אני אהיה שם... תודה על האינפו! סוזן

שאלה לגבי נושא האלוהות בכנס

או יותר נכון, לגבי הפרשים שנבחרו להקרנה מבבילון. אני מבינה למה THE PARLIAMENT OF DREAMS אבל אני לא מבינה, מדוע הפרק שהנושא שלו הוא תפיסות דתיות PASSING THROUGH GATHEMENE לא מוקרן. במהלך הפרק עצמו דלן ולניר מסבירים את תפיסת האלוהות המינבארית לאח אדוארד, שדמותו המרתקת עומדת במרכז הפרק. הלא כל הרעיון של הפרק הוא תפיסת החטא על אדוארד, או יותר נכון, חטא ומחילה בתוך קונספט דתי נוצרי. עוד פרק שהיה הגיוני להקרין הוא CONVICTIONS, הפרק בו מגיעים לתחנה קבוצת הנזירים בראשותו של האח תיאו. איך אפשר לשכוח את שני הדראזים בתחילת הפרק שמנסים לגעת בכל מה שהתקרב ל"דרושאלה".... סוזן

Boojie

New member
האמת? יש המון פרקים של בבילון

שאפשר היה להכניס לרשימה. אני חושבת ששאלות מהסוג הזה יותר יעיל להכניס לפורום הכנס באתר הכנס, כי שם גם יש סיכוי שמישהו יודע למה החליטו מה שהחליטו יענה לך...

Boojie

New member
המממ... קומנדר סוזן איבנובה עם סיכה

של חיל הטלפתים. זה יהיה מעניין...

יש סיכוי למפגש מאורגן של האנשים

מהפורום הזה? הרי יש כל כך הרבה פעילויות, וכולנו נתפזר בהן, ואולי גם לא נצליח למצוא אחד את השני. אולי נחליט על מקום ושעת מפגש? סוזן

דרגורן

New member
כמעט שכחתי!, בוג´יי: איך אני מזמין

כרטיסים מראש? כמו כן מתאים לי הרעיון של להפגש ב"טל בייגלס" ועדכנתי את התמונה שלי בכרטיס החבר לתמונה אמיתית.......

למעלה