לגבי איכות שמע+המלצות?

inDUHvidual

New member
לגבי איכות שמע+המלצות? אני מחפשת: נגן פלאש 1GB או לפחות 512MB תקציב- עד 700 ש"ח. הנגן נועד להעביר את הזמן בנסיעות לאוניברסיטה. תוספות כמו רדיו, טייפ מנהלים וכו'- לא מעניינות אותי בכלל. ממה שראיתי ישנם נגנים של iriver וcreative של 512MB בטווח המחירים הזה ויש גם נגני 1GB של סנדיסק. 1GB זה הגודל האידיאלי בשבילי ככה שזה פלוס גדול. השאלה היא- האם איכות השמע הטובה יותר (לפי מה שקראתי) בiriver או creative עד כדי כך טובה יותר שעדיף לקנות אותו ולהסתפק ב512MB במקום 1GB של סנדיסק? ו- יש נגנים אחרים שמתאימים לי ואתם ממליצים עליהם?

יאיר B

New member
קריאייטיב ואיריבר טובים יותר מסאנדי השאלה היא עד כמה זה חשוב לך. תעשי סדר עדיפויות: מה יותר קריטי בשבילך. אגב, כמה זמן הנסיעה לאוניברסיטה? ב-512MB אפשר להכניס הרבה שירים (יחסית). אפשרות אחרת היא הסוני מסדרת הסוכריות. הוא נגן מוזיקה נטו. הייתרון שלו הוא שאם תמירי את הדיסקים שלך לפורמט של סוני, אפשר יהיה להכניס בו כמות מוזיקה שנכנסת ב-1GB (הפורמט שלהם הוא מאוד חסכוני). איכותו טובה. אבל אם יש לך כבר אוסף של קבצי MP3, המרה שלהם לפורמט של סוני תוריד מהם את האיכות עוד יותר. אז אני לא בטוח שזה כדאי. בטוח של 512 יש גם MPIO שהם לא רעים, אם כי פחות מוכרים.

inDUHvidual

New member
תודה על התגובה! הנסיעות... בין 2-3 שעות ביום. ב512MB אכן אפשר להכניס הרבה שירים אבל אני משתעממת מהר אז אני מעדיפה מבחר גדול ככל האפשר של שירים לבחור מהם. (זו גם הסיבה שאני רוצה לקנות נגן MP3 למרות שיש לי מיני דיסק מצוין של סוני- מס' השירים) אני יודעת שקריאייטיב ואיריבר טובים יותר מסנדיסק אבל אני תוהה עד כמה הם יותר טובים. בן אדם ממוצע ישים לה להבדלים או שזה משהו שרק משוגעים לדבר שמים לב אליו?

יאיר B

New member
לא יודע כמה את תשימי לב, זה גם תלוי עד כמה רגישות האוזניים שלך וכמה רעש יש מסביב. אם תקני סאנדיסק - תעשי לעצמך טובה ותקני אוזניות טובות. אלו שמגיעות איתו לא שוות את עלות היצור שלהם. זה יעלה אותו מדרגה מבחינת הסאונד. אגב, יש שני סוגים של סאנדיסק: הרגיל והסאנאנא. שימי לב שהסנסא צריך תוכנה כדי להעביר שירים ואילו הרגיל לא (יוכל לשמש לך גם כ-DOK, שזה דבר מאוד שימושי לסטודנטים, רק צריך לקחת את הכבל איתך). מצד שני, לסנסא יש אפקט WOW שעושה שמיעה כמו סראונד וזה מאוד יפה. אבל הוא גם יותר גדול פיזית. שיקול שלך. אהה, וגם סוללות נטענות מומלצות!

inDUHvidual

New member
סבבה האוזניים שלי פחות רגישות מהממוצע אבל מצד שני יש הרבה רעש מסביב. תודה רבה על ההסברים הברורים! עכשיו רק צריך להחליט...

למעלה