לגבי אירופה-...

ne ro

New member
לגבי אירופה-...

לכל התמימים למיניהם שעדיין לא יודעים ומודעים למה שעהולך להתרחש ביבשת הזקנה והזנותית הזאת בעתיד... דעו עכשיו.

ne ro

New member
יצא לי לדבר עם כמה לבנונים ../images/Emo6.gif

שאלתי אותם מדוע הם עזבו את לבנון והיגרו למערב- הם ענו מפני שהייתה מלחמה. ולכל התימים למיניהם שעדיין לא יודעים מה הולך להתרחש באירופה, דעו לכם כבר עכשיו מה שהולך להתרחש שם... המשך יבוא.

ne ro

New member
אך שימי לב שהאקונומיסט

מגדיר עצמו כעיתון ימני ליברלי. לכן הוא מוצא קשר בין הטרור האיסלמי בעולם ( 11/9) לבין המהומות בצרפת. אם הוא היה שמאלני , אז הוא היה אומר שאין שום קשר. ההסבר הוא פשוט: הטרור האיסלמי בעולם מתנקם במערב על התמיכה שלו בארה"ב ובישראל( הכיבוש הישראלי בשטחים והמלחמה בעיראק). אחד מהשיקולים לעויינות של האיחוד האירופי לישראל והנסיגה של ספרד ואיטליה מעיראק היא ההבנה הזאת, שהמלחמה בעיראק רק הסלימה את הטרור האיסלמי בעולם. בצרפת וגרמניה ( שהתנגדו בחריפות למלחמה בעיראק ונוקטות מדיניות מאוד אנטי ישראלית- פרו פלסטינית ופרו ערבית) כבר הבינו שפיגועי 11/9 נובעים מתמיכת בוש ושרון ( או יותר נכון ארה"ב בישראל). ראש עיריית לונדון השמאלני מאשים את ישראל בשורש הבעיה בין האיסלם למערב ואומר שהיא אשמה בטרור האיסלמי בעולם ובעיקר הדיכוי והכיבוש של ישראל מול הפלסטינים זאת אחת הסיבות למדיניות הפרו ערבית המסורתית של השמאל האירופי ( והימין הצרפתי)- הטרור האיסלמי, המלחמה בעיראק, הכיבוש הישראלי בשטחים- ובוש ושרון- והתמיכה של ארה"ב בישראל. קומוניסטים כמובן יגידו שבצרפת-גרמניה-בלגיה-אוסטריה - יוון ( כל המדינות האירופיות שהן פרו ערביות ואנטי ישראליות ופרו פלסטיניות כמו שאר נדינטות מערב אירופה שהתנגדו למלחמה בעיראק) יש התנגדות למדיניות של שרון ובוש ו "הלאה הכיבוש בעיראק ובפלסטין" אך אחד ההסברים שלי הוא זה זה הניתוח שלי. אם יש למישהו הערות אשמח אם בבקשה תתקנו אותי.

ne ro

New member
אגב->>>

רוב מדינות אירופה המערבית תומכות בצד הפלסטיני. ע"ע בבקשה בסינדי שהאן האמריקנית שבנה נהרג במלחמה בעיראק שאמרה " הטרוריסטים ב- 11.9 תקפו אותנו בגלל שאנחנו תמכנו בישראל. התמיכה של ארה"ב בישראל גרמה את זה.לכן אני מקווה שארה"ב תצא מעיראק- ושישראל תצא מפלסטין. את זה הבינו באירופה כבר מזמן.

ne ro

New member
וכמובן ישראל תומכת בארה"ב

ובלחמה בעיראק... עושה הגיון?

ne ro

New member
ואגב;

עבור השמאל האירופי אין קשר בין פיגוע בתל אביב לבין פיגוע במדריד...

ne ro

New member
ושימו לב..

שלמרות ששיראק ושרודר מתנגדים למדיניות של שרון ובוש ובעיקר למלחמה בעיראק ולכיבוש הישראלי , שיראק איים בעבר כי צרפת תשתמש בארסנל צבאי וביולוגי וטכנולוגי נגד טרוריסטים שיאיימו לפגוע בה..

ne ro

New member
ואת כל ההודעות האלו

אני לא ממציא , אלא רק מביע את דעתי.

למעלה