לגבי בן וליהי

נעמה8080

New member
לגבי בן וליהי

זה נכון שהוא אמר לה "ביומיים הקרובים את תצטרכי לנשק אותי המון"? אם כן, הוא לא בסדר, כי הוא יכל לעשות את זה לכל בחורה. אבללללללללללללללל ליהי יכולה להגיד לא! והיא לא רוצה, היא "רוצה" בקירבתו כי היא רוצה להישאר בוילה! הוא סוחט אותה?! היא יכולה להתקומם ולסרב! אך זה נוח לה כדי להישאר במשחק. כולם רואים שליהי נגעלת מבן, היא אפילו אמרה את זה, ורואים על השפת גוף שלה שהיא נרתעת ממנו, אך להישאר במשחק זה עדיף לדעתה מהכבוד שלה, אז זאת בעיה שלה בלבד! הוא רצה לקחת כמה צעדים אחורה והיא לא נתנה לו, היא משלה אותו כדי להישאר, אחרת היא תהיה מחוץ למשחק! הוא לא בסדר, אך היא משתפת פעולה אז זאת בעיה שלה. מי ישמע כבר על מה הוא סוחט אותה, על להישאר במשחק, אז היא יכולה לסרב ולעזוב! עדיף לשמור על הכבוד מאשר להישאר במשחק! שורה תחתונה, שניהם מגעילים! אם אתם מסכימים איתי, תנו לי ב-

שורדת 28

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני אישית מסכימה עם כל מילה

ליהי באמת מראה כמה שהיא בחורה זולה אם היא מוכנה שבן יגע בה, יחבק אותה וינשק אותה והוא מעורר בה גועל. בלי שהיא תגיד את זה רואים את זה. היא באמת נרתעת ממנו, איך הוא לא שם לב?!!!!!!!!! אם רוצים שבן יעיף את ליהי חייבים לצעוק לו את האמת מבחוץ.

לונדרון

New member
נעמה, יש רק עניין אחד שחשוב להדגיש אותו,

לבן (ולכל אחד מהבנים) יש יתרון מהותי על הבנות, מבחינה זו שבן יכול להכריע על מעמדה של ליהי במשחק. לעומת זאת לה אין אותה עמדת יתרון. היא יכולה לקום וללכת, כן! אבל יש מערך שלם שסוגר עליה חברתית ופסיכולוגית, הלחץ החברתי מצד כל תושבי הוילה (האם שמענו מישהו או מישהי שאומרים לה שהיא לא צריכה להיות איתו? או שעדיף לה לצאת מהמשחק?). כולם בוילה מעודדים אותה להיות איתו. מעבר לכך יש את הפסיכולוגית שתפקידה לחזק את תושבי הבית בכדי להמשיך במשחק נוכח כל הקשיים ולבדוק ולבחון את עצמם. ולבסוף, מעגל ההפקה שאינו מאפשר יציאה מיידית על פי בקשה (אלא רק על אלונקה), ולאחר מס' ימים של שקילה רצינית של העניין מצד המתמודד. כשלוקחים את כל המרכיבים הללו בחשבון, אז ניתן להבין שמי שנוהג בצורה בלתי הולמת הוא בן. הוא גם יודע את זה ואומר את זה, אבל הבעיה היא שהוא מתנהג אחרת.

נעמה8080

New member
סליחה, אבל אני לא מקבלת את זה

ליהי אמורה להיות בחורה בוגרת, לחשוב לבד ולהגיע להחלטות לבד. אני הייתי מעדיפה להיות בחוץ ולא לתת לגבר שמעורר בי גועל, לגעת בי. שום לחץ חברתי או פסיכולוגי אינו תירוץ במקרה זה. או שאת רוצה שינשק אותך או שלא! הוא רצה לקחת צעד אחורה והיא אמרה לו שלא, אמרה לו "תן לי זמן, אני נבוכה" נו, באמת, מי מאמין לזה בכלל! חוץ מבן כמובן
בחורה שיש לה כבוד היתה מעדיפה להיות מודחת ושגבר שדוחה אותה או סתם לא מעוניינת בו, ייגע בה או ינשק אותה. אבל כמו שראינו לליהי אין כבוד בכלל, אם היא מעדיפה את ההישארות! שפשוט תגיד לא! אבל היא לא רוצה!

דקל69

New member
הנה ההוכחה שציר הרשע לא התפרק רק פועל

מאחורי הקלעיםף אתי מנחמת את איילת בשביל מידע למה שאיילת לדעתה זוממת, ומעבירה במסרים הכל לקרן. קרן שואבת את המידע, מנסה להיות טובה אבל בורח לה - "אני חייבת לומר לאתי שזה לא נראה טוב". ואח"כ הקהל מתחבר ל..., הקהל מסתכל על... זה רק מראה שהיא מחושבת בכל צעד, גם בחברויות שלה עם ענת וענבר, גם "הקבלה, את ליז. בורח לה ה"קרן" לפעמים. ליהיא איבדה חוש שיפוט והחלטה - היא תלויה במה שבן מכתיב לה ובמה שקרן מייעצת לה, כי מבחינתה קרן חכמה, מובילה ובעיקר ראש הבית (אצל הבנות). אני צופה כניעה מוחלטת של ליהיא לבן בגלל זה, ואולוהים ישמור הבחורה רוצה להיות דוגמנית, היא הולכת להכנס לעולם שינצלו אותה וישתמשו בה בלי שיהיה לה שמץ של SAY בענין, היא קורבן נוח לעולם שתלטן.

נעמה8080

New member
סליחה?!

אתם מתנהגים כאילו יש לליהי בעיה והיא לא יכולה להביע דיעה משלה! כשהיא היתה צריכה להביע דיעה ולהיכנס באנשים היא עשתה את זה יפה מאד! אז היא מושפעת?! למה?! כי היא רוצה להיות מקובלת?! בעיה שלה! היא יכולה להביע דיעה, ואם יש לה בעיה אז שהוריה יתערבו פה. מה זה השטויות האלה?! לרכל, לסכסך, ולעשות עליהום היא כן יכולה לשתף פעולה?! מה זה מושפעת?! היא לא ילדה קטנה! בשביל תכנית את תמכרי את הכבוד שלך?! את עצמך?! בשביל תכנית?! איך אפשר לתת לגבר שאת נגעלת ממנו שייגע בך?! שום תירוץ לא מתקבל פה! אני במקומה הייתי אומרת לבן, תעיף אותי אך בבקשה אל תגיע בי!

דקל69

New member
כביכול אתי הצבועה "מדווחת" במסרים לקרן שאיילת

זוממת להתקרב לדניאל בכדי שתמליץ לאיתן לא להדיח אותה. קרן טוענת שדניאל טיפשה שקונה את המשחקים האלה. ליהיא מסכימה איתה ונראה ששתיהן חוששות שהחבל מתהדק על צווארה של ליהיא, הרי ברור שברגע שהקטע עם בן יגמר או שהיא תמאס עליו היא תעוף.

דקל69

New member
החלק הראשון היה על איילת אם אני לא טועה, אח"כ

עברו לדבר על דניאל ואורטל שלא השתתפו בלב שלם בחגיגות יום ההולדת של המלכה ולא ישבו עם כל הבנות לשיר לה ולחגוג לה.

Klayhamn

New member
אני גם הבנתי שמדובר באורטל ולא באיילת

אבל לא הקשבתי לשיחה במלוא תשומת הלב

MICHI2404

New member
הן דיברו שאורטל מנסהל התקרב לדני כדי ליצור

קשר שוב עם איתן. פשוט בחורה חולנית.

נעמה8080

New member
איך היא לא נמאסה עליו?!

כשבחורה רוצה גבר, דלוקה, אוהבת, היא הכי רוצה שיהיה לידה, יחבק אותו, ינשק אותו, ופה היא ממציאה מבוכה! חחחחחחחחחח ובן קונה את זה. רואים שהיא בלב צועקת הצילווווווווו תקחו אותו ממניייייייייייי. מישהו חייב לצעוק לו מבחוץ דחוף, לפני יום שלישי. תפקחו לו את העיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז היא תעוף ונראה מה קרן תעשה בלעדיה.

billc

New member
לליז הזאת יש 9 נשמות

איתן כבר רמז שהיא הבאה בתור, ברגע שהוא אמר בשבוע שעבר שאולי זה רעיון טוב להשאיר את עדי רק בגלל ליז אין שום סיכוי שליז תישאר השבוע, אלא אם כן 1. יהיה פיצוץ בין ליהי לבן לפני ההצבעה 2. איילת תממש את האיום שלה ותבקש מאיתן שידיח אותה

נעמה8080

New member
היא אמרה שתבקש שיעיף אותה?

הלוואי וליז תישאר, רק בגלל ציר הרשע. היוני הזה פשוט מעצבן! אתה יודע שליז רגישה, למה אתה מעביר לה את הכדור?! הרי ששאלו אותו איזו בחורה היית מביא לאמא שלך לארוחת ערב, הוא העביר לאתי כי היא שניה לפני זה העבירה לו, ברור לכולם שהוא שיקר פה. הגיוני שאמא שלו תשתגע אם הוא יביא לו אחת כזאת! אז כמו שנראה שהוא שיקר פה, יכל לשקר ולתת לאחד החברים שלו כדי שהיא לא תיפגע. היא רגישה והוא הביא לה לפני כל הבנות ואז יהיה להן תירוץ, הנה, גם את יוני היא מעצבנת! אז זה נכון! לפעמים בחיים צריכים להיות רגישים. היא עוברת הרבה בבית.

billc

New member
איילת אמרה את זה

אבל כולם יודעים שהיא צומי ..אבל עוד פיצוץ אחד ביום שלישי..

בוףברכה

New member
איילת על רסקיו??.לפי הצעקות של הבכי..

היא..הפוכה...לחלוטין...שיכורה..

למעלה