לגבי גואה......

bagirafly

New member
לגבי גואה......

שלום לכולם אני לפני יומיים חזרתי מהודו.. ומגואה. אני לא מבין מה הלחץ להגיע לגואה העונה עוד לא התחילה וגם שתתחיל מסיבות כבר לא יהיו בגואה!!!!!! כמו בשנים קודמות!!!!!!!!!!! התושבים באנג´ונה ווגטור לא מוכנים למסיבות יותר .. אני הייתי בשלוש מסיבות בהילטופ ששתיים מהם נסגרו בגלל השכנים! גם במיין רוז לא נתנו לעשות מסיבה כמו שצריך.. תדעו לכם שהמשטרה עושה הרבה מאוד פשיטות גם על החדרים !!! לאוהבי המסיבות.... סעו לאום בי´ץ גוקרנה שם השנה יתקרחנו הרבה מאוד אנשים בלי בעיות... וגם יהנו מהחופים המדהימים של קרנטקה . תעשו חיים

trancelover

New member
רציני אחי ??

לא מבין על איזה שכנים אתה מדבר.. אבל באסה, אסוור לעצור את רוח הגואה

bagirafly

New member
שכנים שכנים..

המסיבות נערכות לרוב באנג´ונה ואפשר לשמוע את רעש המוזיקה עד וגטור השכנה זה מאוד מפריע לתושבי האיזור ..פשוט נמאס להם מהרעש והבלאגן כנראה שהם כבר לא ממש לחוצים על כסף אז הם פונים למשטרה והמשטרה מפסיקה את המסיבה. זה לא אומר שלא יהיו מסיבות בכלל אבל אפשר להגיד שגואה נרגעת לאט לאט. לאומת זאת אומבי´ץ מתחילה לפרוח . בעונה הקודמת היו שם מסיבות של 2500 איש כל פולמון... חוץ מזה שהיא יותר מדליקה מגואה.

green eyes

New member
חכה בנאדם,את הטראנס אף אחד לא יעצור

בטח שלא ההודים הסטלנים האלה. העונה רק מתחילה עכשיו,אני מאמין שבאמצע נובמבר ודצמבר יהיו מסיבות והרבה. מסיבות בגואה נערכות עוד משנות השבעים,אז ככה פתאום יעצרו הכל?? נשמע הגיוני? למרות שבהודו סאב קוץ מילגה,אבל לא להגזים. וגם אם יהיו פחות מסיבות ואנשים,מה שבאמת חשוב,זה האווירה.

למעלה