לגבי הבניה בגבעות..

Neta558

New member
לגבי הבניה בגבעות..

איפה הענין עומד כרגע על אילו גבעות מתכננים להמשיך לבנות? ובאופן כללי, סביר להניח שאם לא על גבעה אחת, יבנו על אחרת.. לפני שהתחילו לבנות את מודיעין, אני זוכרת שהרבה אנשים ממכבים-רעות נסעו לאיזור כדי להציל פקעות של רקפות שצמחו שם. מה דעתכם לעשות משהו דומה גם עכשיו? הרי מודיעין מתרחבת כל הזמן, והאיזור מלא בפרחים שאפשר להעביר למקומות אחרים ולהציל...

תמהוני

New member
../images/Emo39.gifהצלת פקעות? בכיף!../images/Emo20.gif

דווקא לפני כמה חודשים הייתי בהצלת-פקעות עם החבר'ה של החווה האקולוגית במתחם החדש שעומדים לבנות ממערב לכביש ללטרון. יצאנו משם עם שק שלם, עיריות, סתווניות, רקפות ומה לא... ואני בטוח שיש עוד הרבה. אז עם את רוצה לקבוע באיזו שבת באזור אני כמעט בטוח שאבוא.

Neta558

New member
אני אשמח!

הבעיה היא שאני לא כל כך מכירה את תכניות הבניה.. אז אני צריכה עזרה בכיוון לגבעה הנכונה
אגב, איפה שתלתם את הפקעות שהצלתם?

תמהוני

New member
כאן../images/Emo36.gif

הנא מפה עם האזור הכללי, שם הולכים לבנות את השכונות הבאות. את הפקעות שתלו ליד החווה, שנמצאת במקום כלשהו בגבעות באיזור יער בן-שמן בשטח ירוק שלא מיועד לפיתוח. עם מצילים פקעות אני יכול לחשוב על כמה מקומות לשתול אותן. אחד זה בחלק המזרחי של התיתורה שהוא די מוזנח ופגוע בגלל השפעות שאחרי הבנייה. מקום אחר נמצא בדיוק ליד הבית שלי חוץ מזה אני מכיר מישהי שמעוניינת לקחת כמה הביתה וגם אני מוכן לשתול כמה בגינתי עם אין בררה (זה לא שאני רוצה אותן לעצמי או משהו
)

א.א.אפל

New member
אין עונה להצלת פקעות...

אך העדיפות היא לתחילת החורף כשהעלים הראשונים יוצאים.

מצטרף בשמחה למשלחת

אשמח מאד להצטרף עם בני בן ה-9 למשימה. רק תודיעו לי מתי ואיפה. מעיון במפת הפיתוח התלויה בעיריה, הקטע הבא לפיצוח הוא בכיוון מערב בקטע שמצפון לנחל ענבה.

למעלה