אקאקי אקאקיוויץ'
Well-known member
בסיר צליתי קלות את הבשר (חצי קילו קוביות בלי שומן)
הוספתי מים רותחים
הוצאתי את הקצף האפור
כמה תפוחי אדמה
עשבים ריחניים בצרור
הרתחתי
1 כפית גדושה חוו'אג מרק (ככה המרק נהיה תימני)
ועוד תבלינים
בשלתי שעתיים
הורדתי מהאש לכמה שעות
הרתחתי שוב ובשלתי עוד שעה
זרקתי את צרור העשבים
אח"כ למקרר
ולמחרת אכלתי
הוספתי מים רותחים
הוצאתי את הקצף האפור
כמה תפוחי אדמה
עשבים ריחניים בצרור
הרתחתי
1 כפית גדושה חוו'אג מרק (ככה המרק נהיה תימני)
ועוד תבלינים
בשלתי שעתיים
הורדתי מהאש לכמה שעות
הרתחתי שוב ובשלתי עוד שעה
זרקתי את צרור העשבים
אח"כ למקרר
ולמחרת אכלתי
נערך לאחרונה ב: