לגבי הגעה למפגש מחר עם בן הזוג!

• פותח הנושא monik
  • פורסם בתאריך

monik

New member
לגבי הגעה למפגש מחר עם בן הזוג!

שלום בנות, לגבי ההגעה למפגש מחר, האם אתן באות עם בן הזוג? אותי הזמינה בחורה ממ"מש. כאשר שאלתי אותה עם זה עם בני הזוג היא מסרה שזה לא נראה לה בעייתי. האם אתן חושבות שזה יכול להוות בעיה? האם אתן באות עם בן הזוג? מוניק.

בני זוג

מוניק שלום במפגש הקודם היה רק בן זוג אחד, אודי של יעל ואני חושבת שזה היה מבורך. אני אישית לא אגיע עם בן הזוג. אני מאמינה שזה לא בעייתי, אבל אולי הטוב ביותר הוא לשאול את יעל של עדי או את שרון חן. להתראות פילה סגולה

ליבי ר

New member
בן זוג

גם אני אגיע לבד. מעבר לכך שבעלי לא ממש מרגיש צורך לבוא, אני חושבת שהוא היה מרגיש לא נוח להיות הגבר היחידי. אבל אם בן זוגך ירגיש עם זה נוח, אז לא נראה לי שזאת בעיה. ליבי.

בן זוג

היי קודם כל יבורך בן הזוג שמרגיש רצון/צורך להגיע. זה מאוד חשוב שההתמודדות היא בשניים. אני לא רואה בעייתיות בכך אם כי אני יודעת שיש נשים חשות לא נוח בנוכחות גברים אך יחד עם זאת, במפגש הקודם היה אודי ואני חושבת שזה זרם די טוב. ביי - יעל

שרון חן

New member
בן זוג

היי, כמי שלא מרבה לעלות על הפורום בגלל מגבלות זמן, והסליחה עמכם, הרשו לי לברך את כל מי שהגיעו ויגיעו למפגשי הקבוצה ו"להגיד" לכם כאן, שאתם בהחלט מרגשים אותי - ברגישות, בכנות ובאומץ לחשוף ולחטט בפצעים כואבים. אתם מעניקים המון כוח, לא רק לעצמכם, אלא גם לאחרים. ולעניין בני הזוג: אין מניעה לדעתי להגיע עם בן זוג, שבוודאי רוצה לקחת חלק, לא כי משעמם לו בחיים אלא כי גם לו יש צורך להתמודד עם כאב. אנחנו עדיין בשלב של בניית קבוצה, וחלק מהמטלות של כולנו, בדרך להתגבש לקראת משהו יציב, יהיה לברר לעצמנו את אופי ההתכנסות - עם בני זוג, בלי בני זוג וכדומה. זו תהיה החלטה משותפת. בינתיים, שיגיע כל מי שרוצה וצריך. זו הרי המטרה, לא? יאללה, להתראות מחר.

תמי ס

New member
הי מוניק, בעיה? נהפוך הוא!

לצערי מחר לא אגיע לפגישה בגלל אילוצים קודמים (אסיפות הורים בביה"ס). לפגישה הקודמת הגעתי ללא בן זוג, הוא לא מעוניין בכך, בעיני, בן זוג שרוצה להשתתף הוא לא בעייתי אלא מבורך, מאד ריגש אותי לראות את אודי בפגישה, הלוואי שכל הגברים היו יכולים לתמוך, להרגיש, ולבטא את כאבם בצורה כל כך מלאה.

למעלה