לגבי הדוברים של גרמן ...

לגבי הדוברים של גרמן ...

eopeace (אייל אורון מיודענו) הוא גם Emperormollari למי שעוד לא הבין - בהצלחה בדוברות ולך קבל עצתו של בן אליעזר עכשיו כשעלו עליך

צמד חמד-איל אורון וערן מיק

הדובר בעל השם ארוך, הוא נער בן 18 בשם ערן מיק, בוגר תיכון "היובל" וסגנו של איל יקרנו. הפעם טעית, אבל איך הגעת לזה?

EmperorMollari

New member
הבה נשים גבולות ברורים

תשמע, ידידי "המורה". זה לא תקין, לדעתי, שאתה מנסה להרתיע אנשים מלהביע דעותיהם על ידי כך שאתה מפרסם בפורום את שמותיהם. באותו זמן, אתה כמובן נמנע מלפרסם את שמך שלך ומסתתר מאחורי האנונימיות של הרשת. לגבי איל אורון ומאיה קרבטרי, אני עוד מוכן להבין זאת משום שהם מתמודדים ברשימה בבחירות וזה עושה אותם אנשי ציבור. מתוקף כך, הציבור זכאי לדעת מי הם ומה הם. אני, לעומת זאת, אדם פרטי. אין לך או לכל אחד אחר זכות להשתמש בשמי או לחשוף אותו באופן הזה. שלא תבין לא נכון, זה לא ממש מטריד אותי. אין לי בעיה שתדע מי אני ושתאמר זאת לאחרים. אך לפרסם זאת, זה באופן עקרוני מטריד. יש כאן הפרה של הזכות לפרטיות. לכן, אני ממליץ לך מאוד להפסיק זאת. נסה לשמור על הגינות. אני יודע שאתה והמועמדים בהם אתה תומך לא מכירים את המושג הזה. ידוע שאתם מפיצים שקרים והשמצות. אבל הפעם הלכת צעד אחד יותר מדי. אני מאוד מקווה שתבין את חומרת המעשה.

EmperorMollari

New member
צדקתי

ואני צודק כשאני רואה בכך גורם אנטי-חינוכי, שלילי ועל גבול העברייני. לא פלא שאינך תומך בגרמן. אתה פרופיל מצוין של מתנגדיה. אם אתה מורה, אני מתפלל שיפטרו אותך בהקדם. היסטוריה? תנ"ך? כדור-יד? מה המקצוע שלך הפעם?

מאיפה בא כדור-יד?

אני מורה להיסטוריה ותנ"ך, אין לי שום קשר לספורט! העצבים שלך מוכיחים שצדקתי במאה האחוזים! האמת כואבת, ידידי הקט, עוד תלמד בעתיד זאת... וכמו שאמרתי לאחד מדוברי גרמן בפורום, בפורום אני אדם ולא מורה. אתה באמת לא מזיז לי אם תתפלל שיפטרו אותי, תתבגר ילדון!

הויקינגית היא...

מיה קרבטרי, מועמדת מס' תשע ברשימה של יעלי, עלינו עלייך יקירה. גרמן שולחת תגבור לדוברים שכאן...

lulla b

New member
מאיפה המקורות האלו?

חוץ ממר אורון לא ראיתי שאף אחד מהם הזדהה...

יש לי מרגלים...

בקשר למר מיק הצעיר, גילה אחד הנערים מהמטה של רשפי. ולמיה זה בדיוק הניסוחים שלה! פשוט מאוד עשיתי 1+1 וגיליתי מי זאת הויקינגית, מצאה שם משתמש מאוד מתאים לה.

ואלו הדוברים המסורים של גרמן ?!

נראה לי שאני אחליף פורום ..... אני מדבר עם מריונטות מפוחדות של גרמן ובן אליעזר ואני אפילו לא קולט...

למעלה