לגבי ההזמנה מהאתר Theistore

M y G a d g e t

New member
לגבי ההזמנה מהאתר Theistore

הזמנתי את אייסקין לדור הרביעי מהאתר הזה... הוא כתב לי שהכל בסדר ושההזמנה נשלחה, אך לא קיבלתי שום מכתב באימייל או אישור בכתב שההזמנה באמת נשלחה. עברו כבר 9- 10 ימים וזה עדיין לא הגיעה...איך אני יכול לדעת אם באמת קניתי את זה? מישהו הזמין מהאתר הזה וקיבל ישירות ?

גם אני הזמנתי ועברו 9-10 ימים בערך

אבל אחרי יום כבר קיבלתי אישור באימייל שההזמנה נשלחה.

ועכשיו הגיע לי משהו בדואר

רשום שזה דבר דפוס אבל הסקין נורא קטן אז אולי זה בכל זאת זה... אם כן אני אעדכן בצהריים. אני wannabe בעלת איפוד
יהיה לי סקין בלי מכשיר.

זה הגיע!

זה קטן! זה מגניב! זה מהמם! וזה זוהר בחושך!!! יום שישי יהיה גם איפוד ועוד פחות מחודש חברה קונה לי ליום הולדת את הרצועה. איזה אושר

אתה מתכוון תתחדשי

תודה רבה. המיני איפוד בדרך אלי, יש יותר מגניב? (שאלה רטורית) והרצועה לזרוע של ספורטאים.

M y G a d g e t

New member
מוזר שלא הגיע אליי אישור באימייל

עשיתי כל מה שנכתב שם....ועדיין לא נשלח לי. אוף, אני פוחד שיביאו לי פעמיים ואני מחכה יותר מידי...כבר האייפוד שלי שרוט.

ZivH

New member
כמה זמן יש לך את האייפוד?

ואיך הוא נשרט לך? תאמין לי שאם תשמור עליו הוא לא ישרט...

M y G a d g e t

New member
הוא נשרט מאחורה...

איפה שהאלומניום הזה.. יש לי אותו שבועיים בערך או יותר...ואני שומר עליו תאמין לי אבל כל דבר גורם לו להישרט

ZivH

New member
דווקא האלומיניום מאחורה לא נשרט

אצלי... אני לא מניח אותו על משטחים שיכולים לשרוט, אני מניח אותו בדר"כ על משהו רך... גם אני הזמנתי אייסקין. איזה צבע הזמנת?

ALMIGHTY

New member
למה לבזבז כסף על סקין?

תכינו משהו חמוד מניילון קשיח, כמו שאני עשיתי.

ZivH

New member
מה זה משהו נחמד מניילון קשיח?

איך עשית את זה? תודה!

ALMIGHTY

New member
אם הייתה לי מצלמה הייתי מראה לך

פשוט לקחתי ניילון קשיח, כמו הניירות השקופים העמידים האלה עם הסגירה ההרמטית.

Dood1000

New member
גם אני הזמנתי סקין

הזמנתי את הVAMP הסגול (שזוהר בצבע תכלת). כשיגיע אני ישים תמונה.

אני פשוט לקחתי נרתיק למשקפיים עם

ריץ' רץ' וריפדתי עם בד רך ואז הוא לא נשרט ולא כלום וגם נוח לשים שם ת'אוזניות כי בהתחלה הם כל הזמן הסתבכו לי בתיק

למעלה