לגבי הויזות- נראה אם הבנתי :

לגבי הויזות- נראה אם הבנתי :

אני מגיעה לתאילנד, מקבלת ויזה לחודש, למרות שבכרטיס טיסה שלי כתוב : הגעה לבנגקוק 1 במאי, יציאה : 16 ביוני ? ואז אני נוסעת לי ללאוס, מקבלת במעבר הגבול ויזה ללאוס לשבועיים (מספיק לי בהחלט) וכשאני חוזרת אני מקבלת ויזה לתאילנד לעוד חודש ? אז למה בשגרירות תאילנד כל כך נחרצים לגבי זה שאת הויזה אני מקבלת רק אם הכרטיס סגור לגג חודש ? מה האינטרס שלהם להכביד עלי ? ולמה לי לקחת סיכונים מיותרים ? (התשובה : כי למי יש כח לנסוע עד לת"א ולהוציא ויזה שהחיצותה מוטלת בספק...)

yalyal

New member
בטוח??

אני הגעתי לבנגקוק מבורמה בלי ויזה כלל וקיבלתי אוטומטית ויזה לחודש, ואחרי-כן הארכתי אותה בעוד עשרה ימים.

yalyal

New member
וגם

הגעתי לבנגקוק בלי כרטיס יציאה בכלל....עדיין לא היה לי שום כרטיס המשך.

אבי -רון

New member
הוא אשר אמרתי (כתבתי)

התייחסתי לעניין אפשריות הויזה לתאילנד ב"שירשורים" שונים, כאן ובפורום ט"טיולים". לוזר שנית: 1. אפשרות לויזה ל- 3 חודשים - אם עושים זאת בשגרירות תאילנד בישראל. 2. אפשרות לויזה ל- 6 חודשים - אם עושים זאת בשגרירות תאילנד בישראל: צריך לבקש 2 כניסות. מותנה ביציאת-גיחה מתאילנד וחזרה. 3. אפשרות לויזה ל- 9 חודשים - אם עושים זאת בשגרירות תאילנד בישראל. צריך לבקש 3 כניסות. מותנה ב-2 יציאות-גיחה מתאילנד וחזרה. 4. אפשרות לקבלת ויזה בכניסה לתאילנד - אוט´ לחודש. (על-אף ששוטרי-ההגירה בנמל-התעופה צריכים לבדוק כרטיסי-טיסה, אמצעי-שהייה וכ"ו - אינם עושים זאת - בודאות - לכן אין כל בעיי להגיע ולקבל ויזה לחודש - גם באם בשגרירות תאילנד אמרו משהו אחר !!!) 5. אפשרות להארכת ויזה ל- 14 ימים נוספים, בתאילנד, ללא צורך לצאת מתאילנד. יש להגיע למשטרת ההגירה (בנגקוק, צ´.מאי, פוקט ועוד) עם צילום הדף הראשי (הדף עם הצילון) של הדרכון, 2 תמונות פספורט וכמה מאות באת´ (לא זוכר כמה). מקבלים מיידית , כאמור: ל- 14 יום נוספים. 6. אפשרות לקבלת ויזה לחודש נוסף, בתאילנד: יש צורך לצאת באחד ממעברי- הגבול היבשתיים לבורמה (מסאי, למשל. נימצאת בנקודה הצפונית ביותר בתאי באיזור צ´.ראי)- לאחר קבלת חותמת יציאה מתאילנד במשטרת ההגירה. בבורמה משלמים 5 $ (דולר ארה"ב), קונים (לא חובה...) בקבוק יין אדום מרלוט, חוזרים לתאילנד ומקבלים ויזה לחודש נוסף. 7. לידיעה: אפשר להישאר בתאילנד גם בלי ויזה, ע"פ הסידור הבא: ביציאה מתאילנד משלמים "קנס" - בעבור כל יום נוסף כ-250 באת´ - לא זוכר כמה - תבררו לפני ש"תלכו על זה". יקר - אבל אפשרי לפחות לגביי כאלו שבתכניתם להישאר מספר ימים נוספים - ולא בא להם "להטרטר".

למעלה