לגבי החולצות, נסיון נואש לעשות סדר

יורם חן

New member
לגבי החולצות, נסיון נואש לעשות סדר

בתיאום עם הדס, בעלת היוזמה והמעוף של פרוייקט החולצות, אני הסרתי את כל השירשור האינסופי, מכיוון שההתלבטויות והיצירתיות, השביתו את הפורום. אז מעכשיו ננהל את זה מאחורי הקלעים. הדס תפרסם מייד הודעה לגבי "חוקי הלוגו" וכן מייל עם קיבולת גדולה מאוד שתאפשר לכל מי שבא לו, לשלוח דוגמא. אח"כ יסוננו חלק מהדוגמאות והניבחרים יעלו לגמר בסקר שנערוך- דוגמאת זה שפירסמתי אבל כרגע הוא מוסתר. אנא מיכם, כל ההצעות, איורים, שירבוטים- ישירות להדס, ונשאיר את הדף פנוי לסיפורים על טיולים. תודה

yahadas

New member
../images/Emo124.gifעכשיו תורי../images/Emo26.gif

אבקש את סליחתכם- אין לי נסיון בשכאלה לכן, שוב חוקים ישנים וחדשים לשם ניהול יעיל של חולצת הפורומפסט (שמעתם אותי
נהייתי מנהלת חולצות
). ולחוקים: לגבי המעצבים: 1. רק שני צבעים 2. גודל האיור לא יעלה על גודל דף A4 (גלופות רבותי, גלופות) 3. כל מעצב יכול לשלוח עיצוב אחד בלבד. הכי יפה לטעמו. 4. אפשר לשלוח הצעה לחזית וגב. אם יהיה תקציב נדפיס גם גב. לגבי הרוכשים: מי שצרף את בקשתו לשרשורים ולא שלח לי מסר- שישלח מסר. כולל מידה (משוערת) כשתיפול ההחלטה על יצרן החולצות אפרסם מידות ולפי זה תבחרו מידה מדוייקת (אפרסם ברמה של ס"מ והיקפים). והמייל שפתחתי במיוחד לרגל המאורע החולצתי הזה הוא: [email protected] יש לי שם 25 מגה. מקווה שכיסיתי הכל.

yahadas

New member
מילא לא בראש../images/Emo105.gif

אבל בעמוד השני. מי יראה ככה? קיבלתי רק שתי הצעות למייל שלי. עד יום ראשון יש לכוווווווווולם הזדמנות לשלוח

yahadas

New member
שבוע חדש-הקפצה חדשה../images/Emo105.gif

עד היום בערב אפשר לשלוח הצעות יצירתיות

למעלה