לגבי החיים בארץ

לגבי החיים בארץ

אני מארץ שקלתי לעבור למיאמי או לוס אנגלס או לקנדה ,למדו אותי בחיים מי שמצליח בישראל יצליח בכל מקום!
בינינו זה נכון מי שהלך לפני 40-50 שנה שיחק אותה מה שנקרא,כיום הכל נהיה יותר קשה בכל תחום גם למצוא זוגיות נהיה קשה גם בארץ!
ארץ ישראל נעימה ויש כאן כיום שפע בלתי יתואר,נכון חיים על מינוס ומי שלא מתנהל כלכלית נכון בבעיה ,אני שנים התנלאתי לא הכי נכון,כי החברה שדרה תראה הצלחות יזרז את הזיווג ומעמד וכו ,בסוף אך אומרים כל אחד והמזל שלו ועל איזה בן זוג ומשפחה הוא נולד ונופל!
נכון הכל נהיה יקר כאן שבאמת רק מזון אורגני אני קונה כאן וקניות בסופר,אנשים לא קלים אפילו בסופר אתה מרגיש פקעת עצבים וגם בכביש נהיה רולטה רוסית מה שנקרא!
פשוט מאוד בישראל צריך להתקמבן ,לקחת את המחיר הזול ולהשיג את המחיר הזול ,ופשוט להיות הכי אינטרס לכספך,ואם זאת לעזור בסתר למי שצריך שלא ידעו שעזרת!
מה שכן בארץ פחות לדבר יהיה טוב יותר לך ,יוצא לי לשהות בהוסטלי תיירים למדתי מגיסתי 70 שח לינה ואחלה אוירה משפחתית ועוד יש לי סטוץ עם תיירות צעירות! כי בתי המלון שוחטים כאן,ובאמת כבר עדיף לטו לדילים בחול ,ככה עושה גיסתי 36 מדינות כל 1000-2000 שח פנוי טסה לראות נופים ולא חנויות וקניונים!
פאסה הקניונים כאן והביגים וכו ,אנשים כבר קלטו שאין תמורה עושים לך טובה עם 10 אחוז הנחה,רק משקפים אני קונה כאן,אחרי החגים יהיה טיסות לוילנה שבליטא ב150 שח לאו קוסט משדה תעופה רמון !

דיור בהחלט מטורף כאן המחירים,לא מצליח להבין אך הזוגות לא יוצאיםפ להפגין,ניתן לספק כאן דיור זול עד גג חצי מיליון שח דירת 3 חדרים,הסינים יודעים לבנות מהר והמדינה פשוט רוצה למצוץ אותנו כמו חנות בגדים !
זה חבל מה שקורה כאן דירה בעיר האהובה עלי 4 חדרים יד שניה 2.5 ולך תשקיע שיפוץ יסודי וזה פשוט טירוף ,בירושלים עדיף דירה חדשה ולא יד שניה שצריכה שיפוץ יסודי והשקעה ,זה הטירוף כאן,גרתי ב6 ערים בחיי בארץ חוץ מזכרון ראשון לציון וירושלים וקיבוץ קסום ,תל אביב עיר זוועתית חומרנית ומלא גייז ,כבר לא כיף להגיע לשם חוץ מריגוש מיני או סטוץ והכל יקר ,ירושלים יותר נעימה יותר אוהבים לעזור וכו

בסך הכל המדינה מעולה ,רק לבדוק היטב היטב כל דבר ,אין אמונה באף אחד כאן,ערוצי 12 ו13 משחירים כאן הכל והם תורמים ליסורים כאן,המדינה היא לא הביצה התל אביבית!
והבחורות והנשים כאן ברובן צריכות ללמוד אך מתנהגים לגבר בחול ונימוסים והליכות ולתת הרגשה טובה כי כרגע המצב מחמיר...

gidishemer

New member
תודה על התובנות

אם אתה מחפש ניתוב כלכלי, ממליץ על שיתוף פעולה עם Eadric2. הוא כותב פה למטה. נועדתם לגדולות ביחד.

randomwinds

New member
ועוד תובנה

לא אתפלא אם יתברר שהטקסט הזה נכתב ע"י מערכת GPT-2 של אופן אי איי
המדענים הכניסו את השורה הראשונה. המחשב יצר את השאר (בניסיון ראשון)

gidishemer

New member
אם אתה מתכוון למחזיר בתשובה הנוצרי, אז ייתכן

אם אתה מתייחס לפרובוקטור שהצטרף לפה, אז זה לא מחשב. למחשב יש יכולת סינון עצמית.

למעלה