לגבי הטיפול באנדו' בתה"ש

לגבי הטיפול באנדו' בתה"ש

שלום
האמת שאני קוראת סמויה פה בפורום מדי פעם לאחר שאימי אובחנה עם אנדומטריוס. היא הופנתה ע"י הרופאה שלה לתה"ש לייעוץ בנוגע לשיטת הטיפול שלהם בגלי אולטראסאונד (?) ונמצאה כמתאימה (רק צריכה לעבור עוד MRI) לבדיקת התאמה סופית. היא נפגשה היום עם ד"ר שלומי כהן אילון. לפי מה שקראתי פה, דיברתם על פרופ' סוריאנו בתה"ש ואני לא זוכרת שנתקלתי בשם של הד"ר שהיא דיברה איתו. מישהיא טופלה אצלו? מכירות? המלצות (או אי המלצות) על הטיפול? רק רציתי להדגיש שהבעיה שלה כבר אינה קשורה לפוריות אלא להמון תופעות שיש לה בעקבות האנדו' והיא חייבת לטפל בזה (בשיטת הטיפול ב- US או בלפרסקופיה). תודה רבה מראש.

טיפול באנדו

אני מטופלת אצל ד"ר סוריאנו הוא נמצא בתה"ש מרפאת אנדו' אני אישית מאוד ממליצה עליו ZK

ר ו מ י ה

New member
שלום לאמא קיפי../images/Emo140.gif

ד"ר שלומי כהן איילון שייך לצוות הרופאים ביחידה לכירורגיה זעיר פולשנית ואישפוז יום גניקולוגי בתה"ש (מצורף קישור). אומנם לא טופלתי על ידו באופן אישי, אך הוא חלק מהצוות הבכיר ביחידה. אינני מכירה את השיטה (אם כי אני מניחה שהיא דומה לשיטה לפירוק מיומות) ורק רוצה לאחל הרבה הצלחה ובריאות לאימך.

אשמח לשמוע עוד על הטיפול

בגלי אולטרסאונד. לאיה מקרים מתאים ? מה ההשפעה שלו ? אם זה טיפול מוצלח למה הוא לא נפוץ ??

עפ"י מה שאני יודעת בתה"ש זה עדין

בתחום הניסוי הקליני ומשתמשים בכך להקטנת מיומות תוך/פנים רחמיות. מניחה שהטיפול לא הוצע לך בשל הסיבה הזאת ובטח מעוד סיבות שלהן איני מודעת, יכול להיות שהאפקטיביות על מוקד אנדו' שונה מאשר על מיומה שההרכב שלה שונה. בכל מקרה מצרפת קישור נוסף

תודה ../images/Emo140.gif

מעניין אותי האם זה יכול להשפיע גם על מוקדי אנדו ולא רק על מיומות.

כדאי להעלות את הענין - אנחנו מחפשות

כל שביב של מידע שיכול להקל על חיינו. שווה להתייעץ.

הלוואי שהיה רופא לעניין

שאפשר היה להתייעץ איתו... סומכת עליך בעניין הזה - תכי את המומחים ?

שלחתי את הקישור לדר' סוריאנו

מקווה שהוא יספק לנו תשובה טובה אפשר שכל אחת תתייעץ עם הרופא שלה על כך ונצליב מידע ZK

תשובה מד"ר סוריאנו ../images/Emo41.gif

הוא ענה לי באתר דוקטורס: שלום לך, לצערנו אין טיפול באנדומטריוזיס באגן בעזרת גלי קול הטיפול היום מבוסס על טיפול תרופתי עם או ללא ניתוח

תודה רבה לכן.

האמת היא שרק מקריאת התשובות הבנתי את השוני בין האנדו' המדובר לבין מיומה ברחם - באופן כללי (עדיין לא בטוחה שהבנתי לגמרי אבל נראה לי...) בכל אופן, תודה לבואינג על הקישור שצרפת. אמא שלי תעבור את הטיפול העוד כמה שבועות. אם יש לכן עניין שאכתוב את התרשמותה מהצוות או בכלל מהטיפול- אעשה זאת בשמחה. תודה רבה לכן ובהצלחה לכל אחת ואחת.

למעלה