לגבי היום כיף....

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
לגבי היום כיף....

בוקר וב לכולם אני רואה שפיספסתי את הצאט אתמול
ושדנתם על היום כיף. האם נסגר כבר משהו? אני עדיין חושבת שכדאי ללכת לסופרלנד ואחר כך לאיזו מסעדה. ככה זה יחסוך את כל טרחת ההכנה. לא איכפת לי גם לעשות על האש ואז כל אחד יכול להביא איתו משהו. האם הבנתי נכון ואסף נידבת את מקומך?????? בכל אופן, מה שלא החלתנו- זה נשאר ביום רביעי נכון?????? שירי

champ

New member
אכן נפגשנו בצ'אט ../images/Emo98.gif

והיה מאוד נחמד לדבר עם כל מי שהיה און-ליין אבל לא סיכמנו שום דבר בקשר למפגש.. אפשר אולי כאן, בשירשור חדש, לעשות הצבעה לגבי המיקום והזמן...

lupland

New member
פיספסת.....ספרי איך קוראים לו ודי

אכן.זה נשאר יום רביעי רק שעדייו לא סגרנו על איזה יום רביעי.באיזה שבוע או חודש ובאיזו שנה אם לא עשור או מאה.ויש אפילו ויכוחים על איזה כוכב לכת תעשה הפגישה.(אני אישית הצעתי את כוכב XWTTY1889.חברים שלי שגם לא היו שם עוד אך צפו בו בערת ההאבל אמרו שמדובר בכוכב פיצוץ על כל המשתמע מכך) הועלו הצעות שונות גם לשבת או ראשון שני שלישי חמישי ואפילו טקס קבלת שבת בפעוטון של אחת/אחד המשתתפים. עד כה.כמספר המשתתפים בפורום כמספר ההצעות.אני שוקלים כל הצעה בכובד ראש ולפיכך נראה כי מספר שבועות לא יספיקו וכי נאלץ לבקש כמה חודשים. לפיכך כל מה שנשאר לי לבקש הוא כי על החברים להתאזר בסבלנות. טוב.אני צריך לזוז.יש אחלה יום בחוץ והחברה מחכים לי בים עם הגלשנים.קצת צבע לא יזיק נשתמע בהמשך אסף

gaia20

New member
חברים יקרים

אומנם היום רק יום שבת, אבל בכל זאת, בואו ננסה להוזיז את העיניינים אז על מה סגרנו? יום רביעי מקובל על כולם? ראשל"צ?

ל3

New member
גאיה אני איתך! לכולם-

מי שחושב שסופרלנד יום רביעי זה מתאים שישרשר את הודעותיו לכאן. בנתיים יש כבר שני קולות: גאיה ואנוכי....

champ

New member
גם אני בעד ../images/Emo45.gif עם כל מה שתחליטו

סופרלנד זה נחמד, למרות שאני מעדיף קומזיץ נחמד עם מנגל והרבה בשרים על האש, באיזשהו פארק ציבורי גדול או אולי אפילו על חוף ים כלשהו (פלמחים) ולצפות כולם ביחד בשקיעה ואסף יספר לנו צ'יזבטים ליד המדורה.. וריטוש תשיר לנו שירים.. וכל השאר יפצחו בריקודים.. או שאם אין לכם כח לצאת ולהתלכלך..אפשר לשבת באיזה מסעדה או בית קפה נחמד בקיצור, מה שבא לכן, אני איתכן!

lupland

New member
אני משוגע על לחות גבוהה!!!

גאיה ושירי היקרות. אני בהחלט מסכים עם צ'אמפ.מצטער.זו לא שוב פעם קנוניה של הגברים אבל לצורך היכרות אם אכן זה הרעיון שמאחור סופרלנד..... דרך אגב.היכן זה נס...נס...נס... אם תרצו בואו ניפגש כאן בצ'אט מצלמות ב23:00.אני בכל אופן יפעיל אותו מכיוון שהמחשב בלאו הכי יהיה פתוח ככה שגם אם מישהוא יכנס מאוחר יותר...אדרבא שבוע נעים.לח ודביק שיהיה לנו.

ל3

New member
אפסי

ל"מישהו" הזה שאתה חושב שגזל את זמני ועל כן את השתתפותי בצאט אתמול קוראים :Dady's little girl" והוא ספר מעולה באנגלית שלא יכולתי להניח מיידי והייתי חייבת לסיים עד היום ואכן עמדתי במשימה. ספר מאוד מרתק ומומלץ. לגבי יום הכיף. נראה לי שהכי טוב לאגד את כל ההצעות וללכת לפי הרוב אחרת לעולם לא נצא מזה אז מה אתם אומרים- על האש או סופרלנד? לגבי יום רביעי סגרנו נכון?

שבע77

New member
יש סיכוי לשנות את היום????

אני עובדת ביום רביעי אחה"צ.... אי אפשר ביום שלישי??? בבקשה... גם לכנס לא יכולתי להגיע וככה אני אף פעם לא אכיר אותכם... אוף!!! החיים סבבה
שבע

ל3

New member
שבע היקרה

בוודאי שאפשר להזיז את התאריך-הרי המטרה היא שכמה שיותר אנשים יגיעו. לגבי יום שלישי, אני לא יכולה כי יש לי מסיבת סיום של הכיתה שלי בלימודים. אז אולי שבוע אחרי זה?????

שבע77

New member
קבלו ביטול קבלו ביטול קבלו ביטול

אני כנראה כן יכולה ביום רביעי (אבל רק השבוע) כי בדיוק עכשיו משהו ביקש שאחליף איתו ואעבוד בוקר. אז אני יכולה אחרי 16.00. ביום שלישי אני יכולה כל היום... החיים סבבה
שבע

שניתכ

New member
../images/Emo176.gif יום כיף - בכיף../images/Emo175.gif

שבוע טוב לכולם.. כולי תקווה שכולנו נרגיש טוב השבוע. בקשר ליום כיף, אין ספק שהרעיון פיצוץ, אני מבחינתי מקובל עליי הכל, רק תודיעו מתי. יום מקסים לכולם

למעלה