לגבי הכללים במפגשים

אלי566

New member
לגבי הכללים במפגשים

1. אם בכל אופן כמו בעולם הלבוש גבר רוצה להתחיל עם אישה (או להיפך). האם זה אסור? 2. אם בני זוג מגיעים ורוצים להתנשק או להתחבק, בדיוק כמו שמקובל לעשות בפרהסיה גם בעולם הלבוש, האם זה מותר? 3. מדוע אסור לדבר על פוליטיקה? יש אנשים שנהנים מויכוחים פוליטיים בלי קשר לעובדה שהם לבושים או עירומים באותו רגע, אז מדוע למנוע את זה?

קוואנט

New member
../images/Emo26.gifתשובות

1. מותר להתחיל, אבל אם בעולם הלבוש אמורים להתנהג בטאקט ובנימוס, בעולם הנטוריסטי מקפידים על כך הקפדה יתרה. 2. במפגש נטוריסטי עושים בדיוק מה שעושים במפגש לבוש. אם במפגש יום שישי עם החברים שלך, אתה לא קופץ על מישהי ומנשק אותה עד כדי כך שאפשר לבדוק לה את השקדים, כך גם במפגשים הנטוריסטים. כך גם זוגות - כמו שליד שולחן באורחת ערב לא תראה מזמוזים בוטים, כך גם במפגשים. לא אמרנו שאסור להתקרב, אבל מעדיפים להקפיד על רגיעה בתחום הזה
. אפשר להשאיר את האהבה הפיזית לאחרי המפגשים. 3. לא מונעים את זה, אבל כיוון שבמפגשים נטוריסטיים רוצים לגרום לאווירה נינוחה, משאירים את ויכוחי הפוליטיקה הבוערים למפגשים לבושים.

אלי566

New member
אני הייתי מציע שיטה אחרת

לדעתי העירום לא נח ואני אתן דוגמא: נניח אני הולך לבית מלון עם חברים, וכולם שם ממילא מתפשטים ללא כל בעיה אחד מול השני. עדיין אם מישהו יחליט להיות כל הזמן עירום, זה רק יגרום להגבלות של לשמור מרחק ממנו כדי שלא יהיה מצב לא נעים של נגיעות אקראיות, והוא יצטרך להיות צמוד למגבת כדי שיהיה לו נח וכדי להסתיר זקפה אם תהיה. ואולי נזהר לא לדבר על מין כי זה עלול לגרום לו זקפה וכו וכו מגבלות. אז בשביל מה צריך את זה? אז אולי צריך פתרון אחר והוא לא לעשות ענין מעירום ואם מישהו רוצה נניח להתפשט כדי ללבוש בגד ים, או רוצה להתקלח אחרי הים, אז הוא יוכל לעשות את זה בחופשיות ולא רק במלתחות שמופרדות לפי מין. במילים אחרות להתנהג מול כל האוכלוסיה כפי שהיינו מתנהגים לו כל העולם היה מבני מיננו. רוב הזמן היינו לבושים, אבל בעת הצורך היינו מתפשטים בלי לעשות חשבון.

ויוי939

New member
אתה לא בשל לשהות בעירום חברתי

אלי566, אין ולא צריכות לעלות תהיות ומענות לגבי השהות בעירום.. ההתייחסות הינה אחרת, אמיתית, שלווה ובעיקר שלמה.

tangerinedream

New member
----------

חולק על דעתך השואל רוב הנטוריסטים הם ילדים וילדות עד גיל 6 ואני רואה שמקומך איתם

אלי566

New member
אתה צודק ב 100%

אצל צעירים יש לפעמים זיקפה, גם אם אין להם כוונות מיניות כלפי מי שעומד מולם. הנסיון להתעלם מעובדת החיים הזאת מאוד תמוה בעיני. אישית אני באמת לא רואה ביג דיל בעירום, הרי ממילא אין הפתעות גדולות מתחת לתחתונים ומי שרוצה ממילא יכול לדמיין בצורה מצויינת איך אדם אחר נראה בעירום. ולמשל כשהייתי בכתה י"ב צולמתי בעירום (מתוך בדיחה) ע"י חברים ונתתי להם אישור חד משמעי להראות את הצילום לכל אדם בו הם חפצים והם אכן הראו לבנות רבות. אבל ההבעיה היא שהעירום פשוט לא נח וגורם להתנהגות לא טיבעית ובנוסף יש את הבעיה של הזקפה.

giora10

New member
והיא שעמדה...ועכשיו ברצינות../images/Emo70.gif

אלי! אני מבין לליבך ולכן נחלצתי לעזרתך והנה תשובתי: לדעתי אתה עוסק בבעיה שלך באופן אישי, וגולת הכותרת שלה "מה יקרה אם?" כנטוריסט ותיק של יותר מ 30 שנה אני יכול לבשר לך שלא יקרה כלום... ואם בכל זאת יקרה והסממן הפיסי יראה סימן ברכה לא יקרה לא יקרה כלום לאף אחד מהנטוריסטים בסביבתך. אנו הנטוריסטים יודעים לקבל כל דבר טבעי כמובן מאליו, וכיון שהזיקפה היא דבר טבעי, אנו נקבל אותה כמו, שהיא בכל גודל שהוא. בהחלט אנו לא נקבל מעשה אונן ויוזמת מגע או הצעות בנושא. מה נעשה אצלך בראש אינני יודע וגם לא משנה לי, אבל בו אתן לך תשובה מעמיקה מדוע נוצרת הזיקפה. אנא קרא ולמד ותסיק מסקנה: הזיקפה נוצרת בתגובה לגירויים שונים: גירוי חושני, גירוי מחשבתי וגירוי מכני ישיר של הפין. זיקפה היא תהליך טבעי, המשלב תפקוד טוב של המוח, החושים, כלי הדם, העצבים וההורמונים. איבר המין מורכב משני גופים מחילתיים המצויים לאורכו. הם עשויים רקמה ספוגית עשירה בכלי דם. כאשר המוח מגיב לגירוי מעורר מתחיל תהליך הזיקפה, שהוא בשליטת מערכת העצבים הלא רצונית. מתחילה זרימת דם מוגברת לאגן בכלל ולפין בפרט, הגופים המחילתיים הופכים להיות גדושים בדם והלחץ על דפנות כלי הדם מונע את חזרתו. כך נכלא הדם בפין והוא הופך להיות זקוף ונוקשה בצורה מספקת לקיום יחסי מין. לאחר הפעילות מתרחש תהליך התרה, שבו חוזרים כל התהליכים שהוזכרו למצב של הרפיה שקדמה לגירוי. אני מקווה שהבנתי את המסר ותלמד להסיק ממנו את המיטב

למעלה