לגבי הכנס, וההתנהגות של כמה מכם.

לגבי הכנס, וההתנהגות של כמה מכם.

סליחה שאני לא משרשר, אבל חשוב לי שתקראו את זה כולכם. אני לא צריך להזכיר לכם שכבר היו שני כנסי מעריצים בארץ, שהיו מוצלחים ביותר, ושהיה לי העונג המפוקפק משהו להשתתף באירגונם. אם יש דבר שלמדתי מהארגון של הכנסים הללו, הוא כי בפרוייקטים שכאלה, אם אין שיתוף פעולה מלא בין כולם, הכנס סופו להכשל. כשעבדנו על הכנס הקודם היה לנו פילוג בקבוצה שנבע מכך שאנשים הרגישו שמחזיקים אותם בחושך. היו לנו עימותים שנבעו מכך שאנשים מסויימים לא עודכנו לגבי מה שקורה. היו לנו נתקים תקשורתיים, והכי הרבה - היה לנו תסכול. היינו קרובים ביותר לוותר על כל הרעיון, עד שברגע האחרון החלטנו להתפשר והכנס יצא לנו בקושי בקושי, אבל איכשהו יצא. אבל הכנס כמעט בוטל בגלל שאנשים מסויימים הרגישו תסכול. הכנס כמעט נפל בגלל שאנשים מסויימים לקחו על עצמם את ה- ´פיקוד´ והשאירו את השאר בחשיכה, וגרמו להם להראות לא רלוונטים. אני הייתי מאותם אנשים שהרגישו שהם לא רלוונטים, ותנו לי לספר לכם, זאת הרגשה חרא. הכנס הוא לא על כמה מימון קיבלתם, או איזה כוכבים הצלחתם או לא הצלחתם להביא לארץ. הכנס הוא על שיתוף פעולה, על עבודה כקהילה. על עבודה ביחד, של כל מי שרוצה לעזור, בלי הבדלי גיל, מין, מקום מחייה או קירבה אישית. בארגון שכזה צריכים לעבוד כולם ביחד, לא שיהיו כמה אנשים שיחלקו תפקידים ויתנהגו כאילו הם איזשהם אח"מים או פוליטיקאים שעושים את כל העבודה ומדברים איתנו, אנשי הפורום, כמו עם נתינים או "הציבור". כנס צריך להיות של כולם. ככל שהוא פחות כזה, ככה גדולים סיכוייו להכשל. אתם בדרך הלא נכונה. הגיעה הזמן שתתעוררו. -אלעד

Niff74

New member
תומכת בדבריך ב-100%. ../images/Emo54.gif

גם לי היה העונג (ואני לא מגדירה אותו כמפוקפק) להיות בין מארגני הכנסים, שפרט אליך כללו עוד 2 אנשים מתחת לגיל 18 (שומו שמיים). מה שחשוב זה לא כמה שחקנים יגיעו, ואם תהיה תפאורה מוצלחת ושידור חי בטלביזיה (אם כי, מן הסתם, זה יהיה נחמד מאוד), אלא שלחבר´ה תהיה הזדמנות לראות ולהיראות, ופשוט... להפגש. ואני יודעת שלא מעט אנשים הכירו חברים חדשים ועולם חדש שלא ידעו עליו, רק בזכות הכנסים האלה. וזה העיקר. ועוד דבר שרציתי להגיד - גם אם חלק מהארגון דורש אנשים מעל גיל 18 (וזה בהחלט אפשרי), אני בטוחה שיש עוד הרבה מאוד דברים שצריך להכין ולארגן, והשקעה ומרץ של מספר אנשים (גם אם הם עדיין לא יכולים להצביע) תמיד תורמת. כל הכבוד למי שלוקחים על עצמם להרים פרויקט כזה למען המעריצים, אבל דאחילק - אתם האמצעי, לא המטרה!

Cally1

New member
בואו נדבר על זה כאנשים מבוגרים

אם כבר התחלתם את זה שוב פעם. אלעד,ניפ,אתם חושבים שאפשרי להרים את הכנס כשיש בצוות יותר מ-5 או 6 אנשים?תמיד יהיו חיחלוקי דעות,בדיוק מה שקרה לכם,אני בטוחה שאתם מבינים על מה אני מדברת. בגלל זה,כשלקחנו פיקוד,השארנו את זה בחושך,כי אין לא זמן,ואל כח לכל הויכוחים שקורים פה עכשיו והיו קורים עוד לפני. ברגע שיהיה מה לספר לאלה שרוצים לבוא-אנחנו נספר.בינתיים אנחנו בעצמינו בחושך,כך שכל הוויכוחים ושטויות שקורים פה-בולשיט. תעזבו את זה בשקט,הכנס יהיה,ואתם תבואו וכולם ידעו על הכל בזמן. בסה"כ אנחנו מנסים לעשות משהו טוב בשבילכם,ולא בשביל עצמינו.

~orit~

New member
טוב - דעתי, אם זה מעניין מישהו, היא

שבאמת צריך שיהיו משהו כמו 5 או 6 מארגנים מקסימום! אנשים שבאמת יהיו מסוגלים להרים את הפרוייקט הזה, ומקסימום אם לאנשים פה יש רעיונות - אז מה הבעייה פשוט לכתוב תרעיונות בפורום? למה צריך להתחיל לצעוק ולרעום כמו ילדים קטנים ברגע שלא "משתפים אתכם בסוד"? יש לכם רעיון? סבבה - כתבו בפורום ותדונו עליו פה. אבל שכל הפורום יארגן? זה נראה לכם הגיוני?

Niff74

New member
בשם האלים, מה הקשר??? ../images/Emo54.gif

ברור ש-30 אנשים לא יכולים להרים פרויקט! ברור שמספר המארגנים צריך להיות מוגבל, ברור לא כולם יוכלו לתרום וברור שבשלבים התחלתיים אי אפשר לגלות הכל וגם הקרובים לצלחת לא יודעים בדיוק מה יקרה ואיך. א ב ל - משום מה הודעת התגובה של שתיכן (ואורית, הבנתי שאת מגיבה מהצד) עונה כביכול על משהו שבכלל לא אלעד ולא אני העלינו. א ת ם פניתם לפורום בבקשה לעזרה נוספת, תוך הבהרה שאנשים מתחת לגיל 18 לא רצויים. ואתם בינתיים אלה שבתגובות מתנשאות ומשתחצנות נותנים לאנשים שכביכול בשבילם אתם עובדים על הפרויקט הזה, שהם לא מספיק טובים. ז ה מה שאלעד ואני ניסינו להגיד, ומשום מה קיבלנו תגובה לחלוטין לא רלבנטית. אה, כן, ואת הדברים האלה אני כותבת ממרום 28 שנותי.

gabrielle

New member
אין מה לנסות בכלל... אנחנו מדברים

לקיר. הרי כל מה שנגיד , הן לא יבנו שמה שהן עשו זה פשוט ל א בסדר... ואפילו אם הן כן יבנו, ברור שהן לא יודו בזה...

*זינה*

New member
ההודעות של ניפ ואלעד

אני תומכת ב – 100%.

למעלה