לגבי הכתבה ולגבי תגובותיכם, כדאי לקחת בחשבון

hahozer

New member
לגבי הכתבה ולגבי תגובותיכם, כדאי לקחת בחשבון

כמה דברים: אפשר להכפיש את התקשורת ואת העיתונאים עד מחר, אבל צריך לזכור שהם לא פועלים בחלל ריק, ולא יכולים להמציא יש מאין, גם אם הם ממש ממש רוצים. הכתבים ביקשו את תגובתה של ריטה מראש, והיא סרבה. זכותה. אבל זה אומר שהיא ומנהליה ידעו מראש על פרסום הכתבה. אם כן, עמדה בפניהם אפשרות להוציא צו איסור פרסום, כמו שהרבה אנשים עושים בטרם מתפרסמים עליהם כתבות שלא לרוחם. הוצאת צו איסור פרסום הוא עניין שבשגרה בכל הקשור לאמצעי תקשורת, וזה היה לוקח לריטה בדיוק שעה להגיש בקשה כזו, ואז באופן אוטומטי פרסום הכתבה היה יכול להעצר, לפחות זמנית, עד להחלטת השופט. ריטה מחזיקה סוללה של אנשי מקצוע, בינהם מן הסתם גם עורכי דין טובים מאד, אם הם לא הגישו בקשה כזו, כנראה שלא היה בסיס לכך, וכנראה שגם הם יודעים כי אי אפשר לערער על הדברים שפורסמו. בנוסף, עכשיוו, לאחר שהדבריםם פורסמו, יש שם הרבה דברים שאם הם לא נכונים, ריטה יכולה להגיש תביעה על לשון הרע ווהוצאת דיבבהה. וגם זה לא בבעיה. בשביל עורכי הדין ששל ריטה, תביעת לששון הרע זה כמו לפצח גרעינים. אם בבאמת ריטה או מי מאנשיה חושבים שפורסמו דבברים לא נכונים.. שיתבעו את העיתון ואת הכותבבים. ביננו, זה לא יקרה. היא לא תעשה את זה. אם ריטה הייתה חושבת שהפרסום כוזב, מראש היא הייתה מצליחה לעצור את הכתבה הזו. ידיעות אחרונות לא היה לוקח על עצמו סיכון כזה, ולא חשוב כמה הוא רוצה למכור עיתונים. אל תשכחו שמדובר בעיתון הכי נמכר במדינה. הם יכולים להסתדר היטב גם בלי הכתבה על ריטה. היו להם מספיק כתבות מפוצצות השבוע.

זו בהחלט מחשבה חכמה, אבל

בתגובה הרשמית של "הד ארצי" צריך לשים לב למשפט הבא: אנשים שהתראיינו לכתבה טוענים כי דבריהם סולפו ועוותו לבלי הכר וכן שכתבי העיתון ביקשו מהמרואיינים לנפק להם "דברים רעים" על ריטה וכל מה שלא התאים למגמה זו נפסל. מלכתחילה היה הרעיון להכפיש את שמה הטוב של ריטה ולטעון שהקריירה שלה נמצאת במצב בעייתי
בכתבה יש הרבה נתונים לא מדוייקים, וזה מחשיד. מעיתון ברמה כה גבוהה ציפיתי שיעשו תחקיר לפני שהם כותבים כתבה מסויימת, ובמקרה הזה זה נראה כאילו הם עשו הכל בכוונה.

אני לא חושב שזה מה שריטה צריכה כרגע,

ואני סבור שגם היא יודעת את זה. שתתראיין לאיזשהו עיתון ותשפוך הכל, זה יותר עדיף מתביעה ובית-משפט. כרגע היא צריכה להתעמק באלבום החדש ובהופעות, שאנחנו מחכים להם בקוצר רוח

למה שהיא תפסיד?

אני חושב שהיא לא צריכה עוד תביעה על הראש, כי דבר כזה יכול להוסיף לה אפקט שלילי ותגובות לא טובות שעלולות לפגוע במכירות של האלבום. כעת היא חייבת להתעסק רק במוסיקה - סוף סוף יש אלבום חדש!

מטסס

New member
hahozer למה אתה חוזר??!!

יאללה נמאסת תעוף כבר מהפורום הזה!!! לך תעבוד בבית המחוי תחלק מרק לעניים!!! כמה אפשר לשמוע את הטמטום שלך ואת השנאה שלך לריטה?! שלא תקבל שבץ מרוב קנאה.. תפנים כבר שלא תצליח להסית אף אחד בפורום הזה ומחוצה לו !!! משועמם?! שלח לי חשבון בנק שלך - אשלח לך כסף למונית - סע לעזריאלי - בכניסה ללובי יש שומר נחמד(הרצל) תבקש ממנו את המכתב שהשארתי בשבילך - משם תמשיך למעלית תעלה לקומת התצפית - תפתח את המכתב, זה שקיבלת מהרצל הנחמד בכניסה, ותפעל לפי ההוראות.. !! למקרה שחלילה לא תבין את כתב ידי הנה תקציר המכתב : לצורך העניין ומפאת חוסר הזמן (כי כדאי שתמהר..) אדלג על שלבים א' ב' ו - ג' , שהם בעצם רק הסברים מדוע כדאי שתגיע לשלב ד' .. שהוא בעצם בא לגאול אותך מייסורייך ובעיקר אותנו ממך !! שלב ד': פשוט תקפוץ !!!

petit

New member
בנוסף להכל להיות אדיוט-לא מחמיא לך

אם תקרא שוב בטוחה שתבין

hahozer

New member
אהה, בקומת התצפית. הבנתי. טוב אני רץ לשם

לא אדיוט אנוכי, פשוט לא רגיל לקרוא טקסטים אינטיליגנטיים.בגלל זה אני קורא רק ידיעות.....

petit

New member
אנוכך אולי לא אדיוט אבל

אדם רע מן היסוד-כנראה לי תמיד אמרו-אם איך לך משהו חשוב להגיד-תשתקי מציעה לך אותו דבר שליליות לא מובילה לשום מקום בכל אופן שתהיה שנה מוצלחת וחיובית

קצת מזעזע

בן אד'ם בסך הכל כותב מה שהוא מרגיש , גם זה לא טוב? עבודה בבית תמחוי היא בהתנדבות, ובדרך כלל מי שמתנדב לא מפרסם את זה , כי הוא עושה את זה מכל הלב, אז חבל לשלוח לשם אנשים בכח

PRINCESS GINA

New member
מצטרפת למכתב של סימה...../images/Emo45.gif

כן..גם אני חתומה שם למטה..באותו המכתב!
אידיוט!

אוזניהו

New member
התגובה שלך נשמעת בנימה שמזכירה את הכתבה עצמה

בכל אופן אני בטוח ששמת לב לכך - אבל הפורום הזה הוא מקום לאוהבי ריטה וגם לכאלו שרוצים לדון (ומה שאתה כותב כבר הרבה זמן נראה כמו ויכוח אינוספי שלא נגמר).

למעלה