לגבי המחאות נוסעים

יניב12

New member
לגבי המחאות נוסעים

שלום לכולם!! אני לא בקי בנושא ההמחאות נוסעים, אז אם תוכלו להסביר לי איך זה הולך אני אשמח. איזה המחאות נוסעים לקנות,ובאיזה סכום. נראה לי שאני ייקח איתי 8000 ש"ח סה"כ, אז איך בדיוק כדאי לחלק את זה עם ההמחאות נוסעים והדולרים, והאם זה מספיק למחיה בתאילנד חודשיים,ללינה אוכל וביזבוזים. בתודה מראש יניב.

המחאות נוסעים !!!

המחאות נוסעים טובות יותר מכסף מזומן מכיון שאם הן נגנבו או אבדו אתה הולך לאותה הנציגות של חברת המחאות הנוסעים שלך ומקבל את כל כספך חזרה. בגלל זה בדרך כלל אתה מקבל עליהם יותר כסף מאשר על מזומן כשאתה אתה הולך להחליף כסף קשה יותר לזייף אותם הם ניתנים להחלפה בצמוד לפספורט ולחתימתך וכמו כן החתימה נבדקת בידי האיש אשר אצלו אתה מחליף את הכסף. זכור היטב לכל טראוולצ´קס מספר משלו קח דף קטן ותרשום את כל המספרים שרשומים על המחאות הנוסעים אשר איתך ושמור דף זה במקום בטוח ולא באותו המקום שבו נמצאים המחאות הנוסעים שלך אם חס וחלילה הם נאבדו או נגנבו עם הפתק הזה אתה הולך לנציגות ושם בודקים ונותנים לך מלוא הכסף חזרה... ישנם כמה חברות אני אישית ממליץ על "אמריקאן אקספרס" היא מוכרת ויש לה כמעט בכל מקום במזרח סניף בקשר לכסף כן זה יספיק לך 8000 שקל הם בערך 1700 דולר? משהו כזה וזה בהחלט יספיק לך לחודשיים בתאילנד כולל ביזבוזים אריך לחלק את זה?.....ממממ... לפי דעתי קח איתך איזה 500 דולר מזומן והשאר המחאות נוסעים או שתשאיר קצת בבנק ותיקח איתך גם כרטיס אשראי בינלאומי שיעזור לך במידה ונתקעת או שאתה נמצא במקום שבו לא מכבדים המחואות נוסעים תמיד תוכל באמצעות הכרטיס לבצע המרה של כסף או לחילופין להוציא מזומן מה-A.T.M (כספומט).את המחאות הנוסעים תוכל לרכוש בכל סניף של דואר. עוד שאלות? אל תתביש שאל חופשי

למעלה