לגבי המפגש מחר: רוייקו ביקש למסור

gal33

New member
לגבי המפגש מחר: רוייקו ביקש למסור

שהוא נדחה לשבוע הבא ביום חמישי. הוא מתנצל, הוא בעבודה ולכן יוכל להיכנס הנה רק בשעות הקטנות של הלילה.

lir42

New member
אני מאד שמחה שהמפגש נדחה

מה איתך? איך את מרגישה? שלך לירי

gal33

New member
הי לירי, את כל יום תופסת אותי בשעה

המקופלת
האמת שלפני 20 דקות חזרתי מסיבוב הליכה של כמעט שעתיים למטה. יותר נכון, 10 דקות הליכה, 20 דקות מנוחה וחוזר חלילה. מזל שזו שכונה מזדקנת אז תקעו בה הרבה ספסלים... פעם ראשונה שירדתי למטה מאז יום שני. הורי היקרים גרים בקומה רביעית ללא מעלית, כך שעד היום ויתרתי על כך, אך היום החלטתי שאין ברירה יותר. באה אלי חברה ויצאנו לצעדה! הנפיחות שמתחילה ממש באמצע החזה גומרת לי את הצורה. זה כל כך כואב וכל כך מושך למטה. מאוד קשה לי להתיישר. השרירים פשוט נפוחים שם בצורה היסטרית ועושה רושם שבחיים זה לא יסתדר
כפי שאמרתי לך, תפסת אותי בשעה המקופלת. אני משווה בין זה לבין הלאפ-בנד. חה! אחרי הלאפ-בנד לא לקחתי פעם אחת משככי כאבים (חוץ מבניתוח השני שהיה מורכב יותר). ואילו פה בלי 40 טיפות אופטלגין, אין סיכוי שאירדם. יאללה, נגררתי לקיטורים. עוד יומיים גם זה יסתדר. להת´, גל.

lir42

New member
גל זה בסדר תרגישי חופשי להתלונן

אני כל כך מבינה את מה שאת עוברת אני בחודש הראשון פשוט נמנעתי ממלבוש חזיה או חולצה טריקו לבשתי חולצות כפתורים גדולות מאד אבל זה עובר למרות שכרגע זה נראה לך הסוף זה עובר מאד מהר אני כבר שכחתי מזה למען האמת. מקווה שהנפיחות תרד במהרה שלך לירי

gal33

New member
רק שעוד שבוע אני חוזרת לעבודה, ומה

אני אעשה שם? אני קצת בבעיה. טוב יאללה, דיה לצרה בשעתה. לילה טוב.

שלגיה**

New member
ה"שעה המקופלת" ../images/Emo29.gif

תודי גלצ´וק...שפעם היתה לה שעה מקופלת במובן אחר.... כואב לי "לראות אותך" מקופלת... אבל טוב שיצאת לצעדה בשכונה,זה עוזר לגוף ולנפש וחוץ מזה תגישי חופשייה בקיטורים...מותר לך.. בעוד שבוע יהיה אסור שמעת..?? חוץ מזה עד המפגש ביום חמישי את תרגישי מצוין ותוכלי לצחוק בלי שיכאב.. הכי חשוב שהכאבים יעברו יותר מהר מהקיטורים. לילה טוב שלגיה

gal33

New member
זהו שלא, מקופלת אף פעם לא עשתה לי

את זה. לא הצלחתי להבין את ההתלהבות משוקולד אורירי שכזה. איפה השוקולד?? אני שונאת לקטר, זה גורם לך לשקוע ברחמים עצמיים, אבל אם אתם מתעקשים... תודה מותק, ולילה טוב

שלגיה**

New member
"שעה מקופלת " של גל

תודי גלצ´וק...שפעם היתה לה שעה מקופלת במובן אחר.... כואב לי "לראות אותך" מקופלת... אבל טוב שיצאת לצעדה בשכונה,זה עוזר לגוף ולנפש וחוץ מזה תגישי חופשייה בקיטורים...מותר לך.. בעוד שבוע יהיה אסור שמעת..?? חוץ מזה עד המפגש ביום חמישי את תרגישי מצוין ותוכלי לצחוק בלי שיכאב.. הכי חשוב שהכאבים יעברו יותר מהר מהקיטורים. לילה טוב שלגיה

למעלה