לגבי המפגש, מי בא, למה, ואיך....

לגבי המפגש, מי בא, למה, ואיך....

אז הנה רשימת המתעניינים לבוא למפגש: חנה שיר וליאור סיגל ושגיא שבלוליטה ואליטה מיכל, עומר, יובל ויריב חן אור ונמרוד ריטה ושי כלנית ונתנאל ליבי ובן (אם יהיה בריא) סוכריה ויונתן ענת ויפתח שמש ואמיתי? טילי ונדב ויהונתן וישועתם גאיה וזיו? אפונה, ארז רותם ובעלה של...? את מי שכחתי??????? מחכה לכם בארבע וחצי על הגג. אם דלת הכניסה סגורה תתקשרו אלי בפלאפון ואפתח לכם, אם פתוחה יש להשאירה פתוחה לבאים אחריכם... חוזרת על העיצה לא להביא אוכל אלא שתייה והפעלות לילדים שיתאימו לגג. להתראות, מיכל

ligo

New member
נראה לי שניאלץ לוותר../images/Emo4.gif

אנחנו עוברים דירה ביום שישי הבא ומצב האריזה לא מתקדם כפי שתיכננתי מסתבר שקשה מאוד לארוז בית בין הנקה להנקה אז אנחנו נסתפק הפעם בתמונות ובמפגש הבא כבר נהיה יותר קרובים

אנחנו, לצערי, לא נגיע!

לונדון פשוט מחכה לנו.... אנחנו נוסעים ביום שבת לשבוע. גיא נשאר אצל סבתא וסבא (פעם ראשונה בלעדיו לכל כך הרבה זמן, כבר מעכשיו אני מתחילה להתגעגע!) וההורים שלו הולכים קצת לבלות. מגיע לנו אחרי השנה שעברה. אז תהנו ותבלו ואני מקווה שבקרוב מאוד נוכל לארגן מפגש נוסף. כשנחזור נעדכן איך היה...

ריטה1

New member
אנחנו בסוף לא מגיעים

התפקשש לנו הטרמפ הוא חולה. מצטערים, נורא רצינו, ספרו חוויות ושלחו תמונות. אולי בשלב מאוחר יותר נארגן משהו באשור שלנו.

אכן כמו שריטה אמרה הטרמפ חולה...

כבר מיום א´ בערב לאורך כל יום כיפו ועד היום לנתנאל יש חום משהו ויראלי הם קוראים לזה משום שלא מצאו כלום בבדיקות הבעיה שהחום לא יורד מתחת ל38 מעלות כבר יומיים שאני ל נותנת לו אקמולי גיליתי שללא אקמולי למרות החום הילד יותר ערני ויותר ממוקד בסביבה האקמולי ממסטל אותו בתחלס גם אם ביום א´ לא יהיה לו חום עדיין לא הייתי רוצה לחשוף אליו ילדים קטנים שלא ידבקו חס וחלילה בתחלס נראה לי שמחר נבקר שוב את הרופאה שלו נשתמע במפגש אחר שננסה לקיים דרומית לתל אביב כלנית

גם אנחנו עוד עם חום..../images/Emo12.gif

תרגישו טוב ותהיו בריאים! מקוים שעד יום ראשון נתאושש קצת ונתחזק..

Navva

New member
אנחנו מתכוונים להגיע

מיכל תודה על ההוראות. נאוה, מתן ושי אולי.

גם אנחנו נבוא.

החברה הגדולים שלי (3 ו-7) מאוד אוהבים תינוקות. נשמח לקבל הנחיות ופרטים.

כנראה שנגיע.

מיכל, שילחי לי בבקשה כתובת וטלפון, נדמה לי שאני זוכרת איך מגיעים אליך, אבל לכל מקרה (הסקלרוזה, את יודעת). את רוצה שאביא משהו? בעיקרון זוהי שעה שלא צריך משהו מיוחד, כולן לאחר ארוחת צהריים.

סופית - אנחנו לא נגיע../images/Emo10.gif

בן עדיין לא חזר לעצמו. אמנם בלי חום אבל קצת זרוק וחלוש... נורא חבל לי אבל אני לא אעשה לו את זה.. מקוה שיהיו עוד פעמים.

למעלה