לגבי המפגש

gal33

New member
לגבי המפגש ../images/Emo132.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo69.gif

חברהל´ך, לפי מצב העניינים לא נראה לי שאוכל להגיע. גם רוני, רומי ודרומי לא יכולים להגיע. מה דעתכם לדחות אותו בעוד שבוע, שבועיים לפי איך שמסתדר לאנשים? או שאני אצטרף כבר בפעם הבאה. ת´ראות

lir42

New member
גל יקרה

לי אין שום בעיה מתי יהיה המפגש השבוע או סוף השבוע לרומי קשה להגיע כי היא אילתית והדרומי נוסע לסוף שבוע ורוני לצערי לא יגיע כך שאני לא יוכל לראותו אם לכולם יהיה בסדר אז נדחה ואני אשמח לראותך שלך לירי

שלגיה**

New member
אין שום בעיה ../images/Emo45.gif

אין שום בעיה,אני מאד רוצה לראות אותך וואת כולם ! וחוץ מזה אני חושבת שלמפגש בכורה
של הפורום מן הראוי שכולם יגיעו ומאחר ויש הרבה שלא יכולים (רומי,דרומי-יצא חרוז וגם רוני ומירי מהצפון שאינם יכולים להגיע ביום שישי.. לדעתי צריך לדחות ולעשות מפגש של כל חברי הפורום

הדרומי*

New member
מה שתגידו ומה שתחליטו זה בסדר

בבקשה רק עים היה ואתם מזזים את המיפגש ורק עם אז בבקשה עים אפשר לא בימי שישי חמישי זה טוב אז מה שהיה שרק היה ושהיה טוב .

RomiVais

New member
גלוש... ../images/Emo24.gif

איך את מרגישה? איך מתקדמת ההתאוששות? לגבי המפגש, אני לא יכולה להבטיח להגיע, גם אם ידחו אותו (מרחק.....) אבל אני יכולה כמובן לנסות, ואני חושבת שלא אמורה להיות לחברים בעיה לדחות, הרי גם ככה אף אחד לא מגיע מרחוק במיוחד... ואני בטוחה שכולם ישמחו שגם את תוכלי להשתתף!!! שיהיה לך בינתיים ערב נפלא ביותר, רומי

gal33

New member
הי רומי, נפשית אני מוכנה לקרוע את

העיר, פיזית, אפילו את המיטה אני לא יכולה לקרוע (לבדי). היום היתה לי נסיגה קלה, אך בטוחה שמחר אעלה שוב על המסלול בדרך להחלמה. אין מה לעשות, ההתאוששות פה היא איטית. אבל אני במצב רוח על הכיפק וזה מה שחשוב. ערב טוב

RomiVais

New member
מצב הרוח באמת הכי חשוב!! ../images/Emo13.gif

אני מאוד שמחה לשמוע שזה כך אצלך!! לגבי ההתאוששות הפיזית, גם אם היא איטית, היא תהיה טובה יותר עם גישה כמו שלך!! ישר כוח יקירתי...
המון חיבוקים, רומי

RomiVais

New member
מצב הרוח באמת הכי חשוב!! ../images/Emo13.gif

אני מאוד שמחה לשמוע שזה כך אצלך!! לגבי ההתאוששות הפיזית, גם אם היא איטית, היא תהיה טובה יותר עם גישה כמו שלך!! ישר כוח יקירתי...
המון חיבוקים, רומי

מירי,

New member
כל הכבוד על האופטימיות

אני אחרי לפרסקופיה בכיתי שבוע... אפילו מול החשב כמעט לא ישבתי... ומצב הרוח זה באמת מה שהכי חשוב! והעיקר הבריאות תרגישי טוב

למעלה