לגבי הנסיעה בספטמבר

lirangab

New member
לגבי הנסיעה בספטמבר

אנחנו רוצים לטוס בשבוע הקרוב רציתי לשאול אם עוד יש פעילות נורמאלית כלומר שיש אנשים כל הלילה והמסיבות עובדות, הייתי כבר בנאפה לפני חודשיים ביולי ואני מעוניין לדעת איך יהיה שם עכשיו למי שיודע תודה רבה.

פינייי3

New member
לפי מה שהבנתי

חזרנו אתמול ב18ל9 היה מטורךףףףףף היינו באנטאההה היה מטורףףף היה חברה ממש טובים וכולם נהנו רצחחח כל יום יצאנו והכל ופי מה שראיתי ושאלית אני ידוע שמלא מועדונים נסגרים בשבוע הזה וחלק גדול שבוע הבאא וגם כל האירופאים כבר עזבוו וגם ישרלאים יש רק חדר אחד שנשאר עכשיו במלון בקיצר כל מי שרוצה להנות בנאםפה ולא לחזור מבואס שידחה את הנסיעה לעונה הבאה דרך אגב: גם המדריך וגם בית חב'ד אמרו לנו שזהו זה התאריך האחרון לנסוע והם גם חזרו לארץ אינתו ב18 בקיצר אל תסעו סתם ותתבאסו עדיף לנסוע למקום אחר העיקר לא נאפה עכשיו מקווה שעזרתי :]

lirangab

New member
שמע אם אתה אומר שעד ה18 היה פצצה

נשמע לי מוזר שעכשיו כבר לא, אם במשך החודש יש אין כזה דבר שבין לילה נגמר אחי מה שגם מאיזו סיבה יש לאירופאים בין לילה ללכת זה לא בני 17 ישראלים שלומדים, את הישראלים מניסיון אני לא צריך איתי שם כל הכיף זה הרגשה של חול ולא של אילת אם יש קהילה ומועדנים שווה ללכת מפוצץ כמו חודש שעבר בטח לא יהיה אבל השאלה אם מספיק מלא כי לא כיף להיות לבד מבחינת המלון גם לא חשוב שיהיה מפוצץ כי כמה כבר נהיה שם...

פינייי3

New member
תשמע לי

אני אומר לך מניסיון ומידע אישי ששאלית אירופאים וגם את הישראלים שנמצאים שמה כבר 3 חודשים הם אומרים שזהו הכל נסגר וגם ראיתי שמועדוניום נסגרים וגם יש שמה עכישו רק מבוגרים כל הצעירים כבר עזבו וגם כבר ניהיה שהמ קר זה לא התקופה אני אומר לך את זה שתדע אם תחליט לנסוע זה כבר בעיה שלך תהנה אחי :]

lirangab

New member
אין לי מושג אחי

זה תקופה אחרונה לפני צבא ולא מימשתי את נאפה כמו שצריך לפני חודשיים בגלל זה אני רוצה שוב מוזר לי שתוך יום הכול משתנה

sharon82

New member
שטויות...

אני חזרתי אתמול מאיה נאפה, החבר'ה של חב"ד שם עד אחרי סוכות, העיר מלאה בתיירים כל המועדונים פתוחים והכל זורם מעולה.

ormen1

New member
חזרת אתמול? כאילו איתנו? איזה מלון היית?

אנחנו מחפשים את צ'יקו , אם יש לך את הטלפון שלו אז זה יעזור לנו, זה החברה שעשו הכי הרבה שמח,

למעלה