לגבי הנעליים

מארי11

New member
לגבי הנעליים

שלום לכם, רק היום גיליתי את הפורום הזה,, וחבל מאד שלא עשיתי זאת מקודם. הבן שלי בן 3.5 חודשים, הוא אחרי ניתוח ובגבס האחרון. עד לאחרונה ספרתי את הימים להורדת הגבס לגמרי,, ואז צפיתי בתמונות של הנעליים המיוחדות שהוא צריך לנעול אחרי הגבס ונחרדתי.. הן איומות! עם המוט הזה בין הרגליים , נראה לי מסורבל ובעייתי, ופתאום הגבס נראה לי פחות גרוע. רציתי לשאול אם זה כך אצל כולם או תלוי במצב של הרגל?? האם יש מצב לנעליים בלי המוט באמצע??

נועית37

New member
ברוכה הבאה...

אני נועה, אמא ליואב בן ה 15 חודש... יואב נולד עם קלאב פוט דו צדדי ועבר את הניתוח רק בגיל 7 חודשים. באמצע הוא היה תקופה קצרה עם נעליים ואז שוב חזר לתקופה עם גבס. אני יכולה להגיד לך שגם אנחנו רצינו כבר להוריד את הגבס אבל אז כשהתחלנו לנעול את הנעליים (וליואב היו כמה ימי התאקלמות + סיפורי פצעים) כל כך רצינו לחזור לגבס ( : אבל מהר מאד מתרגלים גם לנעליים ורואים שהשד לא גדול כל כך. אפילו פתאום נראה יותר קל - יש איפה להחזיק את הרגליים בזמן החלפת חיתול ( : היום, יש ימים שבהם יואב לא מצליח לישון עד שאנחנו לא נועלים את הנעליים והוא מקפיד לתת לנו את המוט ( :. ולשאלתך בעניין המוט - אין כל חשיבות לנעליים אם אין מוט בינהן ששומר על הסיבוב החיצוני של הרגל (על המוט יש מעין "מד זוית" אשר מכוון לסיבוב החיצוני בו כף הרגל אמורה להיות - טיפ: כדאי לבדוק את הזווית מידי פעם כדי לראות שהזווית לא השתנתה בעקבות השובבות של הילדים שלנו ( : ) ועוד המלצה: אם עוד לא רכשת נעליים+מוט, אני הייתי מציעה לך להשיג את הדובס שהוא מוט שמאפשר לילד טווח תנועה גדול יותר מאשר המוט מה "דור הקודם" התאקלמות מהירה וקלה לנעליים, ואנחנו כאן תמיד ( : נועה

Yifatule

New member
ברוכה הבאה

הנעליים לא כאלה נוראיות כמו שהן נראות לך. הילדים מתרגלים אליהם וגדלים ביחד איתם. לבת שלי (בת שנתיים וחצי) קשה להרדם בלי הנעלים מרוב שהיא רגילה וכל ערב היא עוזרת לנו לנעול לה את הנעלים.

לא כזה נןרא!!!

היי מארי, אני אמא לאוראל בן 5 חודשים עם ק"פ ברגל ימין. גם אני כמוך חששתי נורא מהנעליים מההסתגלות של הנסיך שלי ומאיך שזה נראה זוועתי כזה. אבל באמת שזה שטויות אנחנו הלכנו על הגון מיטשל וברוך ה לא היה קשיים בכלל אוראל הסתגל ציק צק וגם אנחנו....ממש לא אכפת לי מהמבטים של האנשים מה שחשוב זה שהילד שלך ילך כמו כולם! הזמן הכיף שלנו זה במקלחת אוראלי משתולל עם הרגליים וזה מזה מצחיק לראות איך הוא מניף את הרגליים ומשפריץ מים על כל הסביבה :) בקשר למוט חייב אותו בלי המוט הנעליים לא שוות כלום.בקיצור אל תידאגי זה לא נורא בכלל....בהצלחה

למעלה