לגבי הסגל חוץ מאריק זאבי

didos11

New member
לגבי הסגל חוץ מאריק זאבי

למי באמת יש סיכוי אמיתי למדליה אולימפית? קלגנוב עוד בכושר? מאיה ערוסי יכולה לעשות משהו? לגבי השחייה יש מישהו? ורד בורוכובסקי שם? בקיצור,תהיה מדליה?

לוי אסף

New member
אני יכול להצביע על כמה ענפים

וכמה מועמדים שיש סיכוי סביר למדליה או לפחות גמר.(* מועמד לזהב לדעתי ) - קפיצה במוט- אלכס אברבוך* - האבקות יווני רומי: גוצ'ה ציציאשווילי*, יורב יבסיצי'ק - ג'ודו: יואל רוזבוזוב, אריק זאבי* - שייט: אודי גל וגידי גליקר - גלישה: לי קורזיץ, גל פרידמן* - קאיקים: רועי ילין, מיכאל קלגנוב, בסך הכל לדעתי ישראל שולחת הפעם את אחת המשלחות האיכותיות אי פעם.

יוֹאב

New member
אישית

אני בונה על קלגנוב.

didos11

New member
הלוואי שאברבוך לא יפשל

אני מסתפק בזה שיביא אפילו ארד-העיקר מדליה אולימפית באטלטיקה קלה. נדמה לי שזו תהיה המדליה האולימפית הראשונה באטלטיקה קלה.

apy ape

New member
מה עם קלגנוב באמת???

מה הסיכויים שלו? מה מצב הכושר? אני יודע שבמבחנים האירופאים הוא סיים רק שביעי, ואם תוסיפו לכך גם אוסטרלי, ניו זילנדי, ורמי צור ה"אמריקאי" אז המצב לא נראה משהו.

lionoftherock

New member
מוזר

למה אתה דווקא בונה על קלגנוב? דווקא אומרים שהוא כבר עשה את שלו, וכבר לא בצמרת העולמית. אם כבר אז גל פרידמן וגוצ'ה ציציושילי מועמדים, והשייטות ואולי החברה מהג'ודו ובראש זאבי רציתי גם להגיד לך תודה על הטבלה של התחרויות שפרסמת כאן בפורום ! זה בדיוק מה שקיויתי למצוא כשנכנסתי לפורום הזה , ממש מעולה

לוי אסף

New member
דווקא יש כאלה שאומרים שקלגנוב עושה

תוצאות טובות רק בתחרויות הגדולות באמת, ושבניגוד לכל מה שחושבים הוא עבר הכנה מצוינת לאולימפיאדה ונמצאה בכושר.

למעלה