לגבי הסטיגמות על בת ים...

• פותח הנושא cg20
  • פורסם בתאריך

cg20

New member
לגבי הסטיגמות על בת ים...

איני גר בבת ים, אך יוצא לי לבקר שם לעיתים די תכופות. איני יכול לשפוט לגבי עניין הסטיגמות כיוון שאני לא משם, אך בתור נהג בכביש אני חייב לציין לרעה את הרגלי הנהיגה במקום, במיוחד בשד´ בן גוריון, שם הולכי רגל מרגישים בכביש כמו בבית שלהם, ונהגים שפונים מהרחובות הקטנים לבן גוריון כלל אינם מתייחסים לתמרורי העצור השונים. מדוע לא דואגים לגדר את אי התנועה במקום כדי למנוע מעבר של הולכי רגל?

StormLord

New member
אפשר לשאול אותך מה הקשר בכלל??

מה הקשר בין עירייה כושלת לבין אנשים שבכול מקום בארץ היו עוברים כבישים שהם צריכים לא משנה איזה כביש יש לנו חרא עירייה מאוד אפילו אני די עצבני שאף אחד לא עושה פה מרד כן כן זה נשמע רע אבל עירייה שעושה כלום חוץ מלקחת תמיסים שלנו ולהוציא אחוז קטן מהם לשיפור העיר שגם זה כושל אין שום קשר בין האנשים שיושבים פה בבת ים נכון יש פה כמו ערסים חברה אל תשחקו אותה תמימים יש ערסים בבת ים אבל זה ממש אחוז קטן רוב האנשים הם חמי לב ואחלה

cg20

New member
באמת קשה להבין

אין תרבות נהיגה בבת ים לא ברחובות, לא בנס ציונה, לא בראשון, לא בתל אביב וגם לא בחולון, נוהגים בצורה כה גרועה כמו בבת ים. שם אנשים עוצרים איפה שבא להם והתמרורים הם בגדר המלצה בלבד

StormLord

New member
אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות

אם בבת ים נוהגים כולכך גרוע איך זה שאין פה כמעט אף תאונה קטלנית כמו בשאר המקומות שבהם נוהגים יפה?

בטיילת באמת אנשים

נוהגים כמו הכביש של אבא שלהם כי יש שם מלא ערסים עם סובארו פשע/הונדה סיוויק/B.M.W/גולף (מחק את המיותר) שחותכים כל מה שזז בכביש במיוחד אופנועים (ע"ע רועי המחליקן) והכבישים כמו אחרי שהפציצו אותם

R-o-i

New member
גבר ככה אתה מצטט אותי ?

לכבוד הוא לי, שיהיה לנו שבוע טוב רועי

למעלה