לגבי הסקר...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
לגבי הסקר...

ראיתי ש- 64% חושבים שיותר חשוב להשוות את זכויות ההורים, ורק 36% חושבים על השואת זכויות הזוגיות האם השוואת זכויות הזוגיות לא ישפיעו גם על הזכויות ההוריות?
mai

לדעתי?

נכון ששוויון זכויות הזוגיות (נישואין אזרחיים או מעמד חוקי של ידועים בציבור) , ישפיע בהמשך על זכויות ההורות... אבל מאידך - זה בהחלט עשוי לא להיות מיידי, ומאד לא מהיר להשגה. לעומת זאת ההכרה בהורות המשותפת של שני אבות או שתי אמהות, תביא מאליה לשוויון מלא בכל מה שנוגע לזכויות הזוגיות, ונראה לי שהדרך לשם, אם ירוכזו בזה כל המאמצים - תהיה קצרה יותר.

אבא גאה

New member
וגם

השוואת זכויות הזוגיות היא חשוב עד מאוד (ראי מקרים שבהם הירושות עוברות לא לבן הזוג, הטבות למינהן וכיו"ב) אבל בזכויות ההוריות יש הרבה יותר מכסף על כף המאזניים - יש ילדים ואושר של א/נשים. אני חושב ששניהם משולבים זה בזה וכל שינוי ישפיע גם על הנושא השני - אני הייתי מתמקד בזכויות הורויות....ומקבל בברכה כל שינוי בזוגיות. והרשי לי להוסיף ולומר: שהתגעגעתי מאוד ואני שמח שאת שוב כאן

.m

New member
וגם אני התגעגעתי

בעת שיטוט אקראי (כבר הרבה זמן לא טיילתי בפורומים של תפוז, או בפורומים בכלל...) מצאתי אתכם (שוב) אז הנה אני פה, למרות שאני לא הורה ולא הומולסבית
ולנושא - הבנתי וקיבלתי
.
mai

../images/Emo54.gifלגבי הסקר...

לא ממש הבנתי את ההבדל בין השניים. בכל אופן הייתי בוחר בשיוויון זכויות כללי בכל התחומים

למעלה