לגבי הסקר

עלהמצפה

New member
לגבי הסקר

אני לא אוהב לסמן אפשרויות אבל יש כמה שירים שיצאו כסינגלים ולא נכללו בשום אלבום וכיום אין דרך חוקית להשיג אותם מלבד אולי למצוא את הסינגל בחנות או אתר לתקליטים משומשים. אחד השירים האלה הוא ג'ורג' ג'קסון מתחילת שנות השבעים שמעולם לא שמעתי ביצוע שלו למרות שהוא יצא באופן רשמי כסינגל. לא הייתי מתנגד כמובן שישחררו שירי חימום ששר דילן באולפן הקלטות. גם את האלבום "דילן" שהוציאה קולומביה בתגובה על חתימתו של דילן באלקטרה אסילום ב - 1973 אפשר לקנות היום משום מה רק בקלטת אודיו ולא בדיסק! וזה אלבום מובהק של שירי חימום שאני אוהב לשמוע. ובקשה אישית דימיונית למדי: דיסק ההופעה בבריכת הסולטן...

Chocoholic

New member
שיניתי

את אחת השאלות (זו עם הסיכויים הנמוכים ביותר...) כך שהיא תתאים פחות או יותר לטעמך ולטעמו של עופר (ואולי גם של אחרים). מה שהנחה אותי בסקר היה החלוקה לתקופות כפי שרוב האוספים האלה מחולקים אך בהחלט הייתי צריך להתייחס גם למשהו יותר מקיף בזמן. בקשר לאלבום 'Dylan' - זה באמת קצת מדאיג; עד לפני כחצי שנה ראיתי את זה ע"ג תקליטור, הרבה פעמים. עד שהחלטתי שאני רוכש אותו, כבר אי אפשר למצוא אותו! מי יודע מתי אני אתקל בו שוב. כידוע, הוא לא ממש נמנה בין הפופולרים שלו...

עכשיו איך אני משנה את ההצבעה?

ולגבי האלבון dylan - קיבלתי אותו על תקליט לגמרי במקרה (יחד עם עוד כ-200 תקילטים שעוברו עלי במקום לזבל) הקשבתי לא פעמים ולא התרשמתי במיוחד. מה שמעניין בסיפור הוא שזה היה התקליט היחיד של דילן באוסף שקיבלתי.

למעלה