לגבי הסרת שיער

ponda1

New member
לגבי הסרת שיער

אני התחלתי טיפול להסרת שיער בפנים לאחר הטיפול היית מאוד אדומה בפנים והרופאה אמרה שהאדמומיות צריכה לעבור לאחר יום יומיים ואכן זה לא כל כך אדום כמו בהתחלה אבל יומיים אחר כך התעוררתי בבוקר ושמתי לב שבאיזורים שטופלתי יש לי שלפוחיות קטנות כמו חצ'קונים קטנים מוגלתיים אז נגעתי בהם כי זה היה נורא עכשיו הפנים שלי שוב אדומות ודי נפוחות אני מתארת לעצמי שזה בגלל שהצקתי להם השאלה שלי היא האם השלפוחיות האילו שנראות כמו חצ'קונים מוגלתיים האם זה נורמלי כי לא אמרו לי כלום על זה והאם יש מה לעשות נגד הנפיחות והאדמומיות הזאת ? תודה מראש

הסרת שיער

היי האם עברת את הטיפול בפרופורציה? בעיקרון, קורה לעיתים שנוצרות שלפחויות על העור כתוצאה מהטיפול. יש להניח להן (!) ולדווח לרופאה המטפלת, שתשקול מצדה לשנות את המכשיר או את עוצמת הטיפול.

ponda

New member
../images/Emo140.gifתודה

על התשובה ואני לא מטופלת בפרופורציה הבעיה היא ששאלתי את השאלה מאוחר מדיי ז"א אני די נגעתי בשלפוחיות פוצצתי אותם יותר נכון יכולים להשאר לי סימנים על הפנים כתוצאה מזה? ויש איזו משחה עם לחות שאפשר למרוח אחרי הטיפול כי אמרו לי שאסור משחות עם ויטמינים האם זה נכון? תודה מראש שוב

הסרת שיער

היי קשה לומר אם יישארו סימנים או לא כי לא ראיתי אותך, אבל בואי נקווה שלא. כדאי לבדוק את העניין עם הרופאה המטפלת ולחפש בעצתה קרם מתאים למריחה.

למעלה