לגבי העורך החדש

לגבי העורך החדש

האם יש תכנון בקרוב להפוך אותו לקבוע? עדיין יש בו באגים אבל אני מעדיף אותו הרבה יותר מהעורך הישן. וזה ממש לא נוח כל פעם לעבור אליו.

wranger

New member
אגב, ../images/Emo207.gif

מעולם לא השתמשתי בעורך החדש, בדיוק מהסיבה הזו שלא נוח לעבור אליו. לא יודע לגבי ראסטמן פה, אבל מכיוון שכדי להיכנס לניהול הבלוג שלי צריך להכניס שם וסיסמא (ככה בא לי, כי אני לא רוצה שהכלב או החתול ייכנסו בטעות), אז אם אני מקליק על "להתנסות בעורך החדש" - אני מוצא את עצמי בשער הבלוגיה. לא שיש לי טענות לעורך הישן, היות ואין לי מושג מה היתרונות של החדש על פניו, אבל סתם בעסה שזה מסובך להיכנס אליו.

wranger

New member
כן, את שניהם.

בכל מקרה, שני הסעיפים שבקישור שנתת מתנהגים אותו דבר - אם אני מסיר את ה
מ"כניסה לניהול הבלוג רק ע"י הזנת שם וסיסמא", אז שניהם עובדים. אבל אם אני לא מסיר אותו - וזה המצב שאני מעדיף - אז שניהם לא עובדים. כנראה שאני אצטרך להמתין שכל הבאגים יימצאו ע"י אחרים, והעורך החדש יחליף לגמרי את הישן. היי, הנה רעיון משעשע - אולי תהפכו את הסדר, כך שהעורך החדש יהיה ברירת המחדל ואם מישהו ירצה לעבור לישן הוא יצטרך להקליק על "לחצו כאן כדי להשתמש בעורך הישן", או משהו? לדעתי יש בזה הרבה מההיגיון של חלון התגובה הראשית הפתוח.

0r0r

New member
כמה כיף

להשתמש בעורך שהוא תיבת טקסט פשוטה שיודעת לקבל HTML והכל

L a b a m b a

New member
אני לא מצליחה לרשום בעורך החדש!

מאז שיש את העורך החדש אני לא מצליחה לרשום בו! אני עוברת אליו, שמה את העכבר על רבוע העריכה ואי אפשר להקליד בתוך הריבוע. זה מתייחס אליו כמו אל תמונה, עם סימן של חץ ולא סימן של התחלת כתיבה. אשים תמונה להמחשה. עוד דבר, כשאני לוקחת רשומה ישנה ורוצה לערוך אותה בחדש, הוא מראה לי רק את הכותרת והתוכן ריק מכל. וזה לא רק במחשב הזה. יכול להיות שיש רק לניק שלי בעיה עם זה? כי גם לאמא שלי יש את הבעיה הזו. וגם לאבא שלי.

Bezalel P

New member
נושאים טכניים נא להעביר לפורום התמיכה הטכנית.

קישור מצד שמאל.

למעלה