לגבי הערב לזכרו של עוזי חיטמן

אוהד משתתף באירוע

לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל. תקראו את הכתבה

ranch22

New member
למה

למה אהוד מנור משודר בערוץ 2 והמופע של עוזי לא? תמיד הם עושים דברים כאלה... לכולם אכפת יותר ממנור מאשר מעוזי

מה זאת אומרת למה?!

למה לא. אוהד האחיין של עוזי.ולכן זה הגיוני שישתתף באירוע לזכרו.(פשוט וקל להבין)

וסלחי לי איזה מן הודעה רשמתי לך../images/Emo4.gif

סורי זה מה שקורה שהמחשב בתיקון ואני רושמת מהפלאפון שלא הבנתי משם את ההודעה אוף סלחי לי רינת וסלחו לי כולם... אני אשתדל לשים לב בפעם הבאה.. ולא לרשום דרך הפלאפון מקווה שקיבלתם את סליחתי

לא הוגן!!!

אני מאוד מעריכה את אהוד מנור ז"ל ואת שיריו, אבל אני בהחלט חושבת שלא הוגן שמצלמים רק את המופע לזכרו של אהוד מנור ואת המופע של עוזי לא...!!! עוזי תרם המון למוזיקה, לחברה ולהוויה הישראלית ומן הראוי שיצלמו את המופע. וזה נפלא שיש טקס הענקת מדליה על שמו (שהייתי מאוד רוצה לראות). לא מספיק שבחייו לא העריכו אותו מספיק, גם לאחר מותו עוד לא הבינו את גדולתו!!! זו פשוט בושה שלא מצלמים אותו לטלוויזיה. רינת... את פשוט צודקת בעניין!!! וליאת... סולחים לך :)

דקלה 16

New member
זה עצוב../images/Emo14.gif

שייש טקס הענקת מדליה על שמו...הלוואי והוא היה חי...ואז לא היה צריך כ"כ הרבה טקסים וכ"כ הרבה ערבי-זיכרון... חוץ מזה רציתי להוסיף שאתם מקסימים תמשיכו לכתוב בפורום המדהים הזה ותצרפו אליו כמה שיותר אנשים....אין ספק שמושא הפורום יותר מראוי לכך
פשוט בחור מוזיקאלי בצורה בלתי רגילה
יש לי הרגשה שההצלחה הזאת עכשיו היא רק הקדמה קטנה להצלחה גדולה הרבה יותר
אמן אמן אמן

dabnir15

New member
אני מקווה שבסופו של דבר האירוע

לזכרו של עוזי ז"ל אכן יצולם.

ranch22

New member
גם...

ליאת אין לך על מה לבקש סליחה בכלל,זה בסדר. ועוד משהו לגבי אהוד מנור-הוא באמת היה אדם נפלא והיו לו המון שירים מדהימים אבל לעוזים היו לא פחות שירים מדהימים כמוהו ולא מתייחסים אליו כראוי וכמו שאמורים להתייחס. גם מי שבמקרה רואה "כוכב נולד" אז אם לא שמתם לב היה ערב מיוחד עם שירים של אהוד מנור(הערב הראשון!!!))והיו ערבי שירים של עוד זמרים שעדיין חיים(ב"ה) אבל לעוזי לא היה שום ערב ושום כלום,זה בכלל לא פייר!.

באמת זה לא פייר... גם אני

הרגשתי ככה כשעשו ערבים מוקדים לאמנים נפלאים שאיתנו, אבל לעוזי לא עשו כלום.... לדעתי היה צריך לעשות ערב לאהוד מנור, ערב לנעמי שמר וערב לעוזי....

הבזק

New member
האירוע לזיכרו של עוזי חיטמן ז"ל

אמור להיות מצולם וישודר בערוץ 24, ככל הידוע לי. אני לא יודע אם ישודר חי או הקלטה אבל משהו אמור להיות...

לגבי הערב לזכרו של עוזי חיטמן

הרגע פורסם בערוץ 24 שזה ישודר בתאריך 8/6 בערוץ 24 שימו לב

ובכן

הערב הזה לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל אכן ישודר בערוץ 24 ברביעי הבא בשעה 22:00 בערב
ואוהד יהיה שם!

למעלה