לגבי הפיגוע בראשון....

לגבי הפיגוע בראשון....

ערב טוב לכולכם אז ככה , היום אנחנו יושבים לנו לתומנו בתחנת הכיבוי מחכים לאירוע גדול שיהיה ולפתע ציצפ הפיפר של אחד הכבאים שהוא במקרה נהג אמבולנס מתנדב של מד"א ישר הוא קיבל על האירוע ,וישר פתחנו את הקשר לשמוע דיווחים בנתיים אנחנו שומעים את מד"א בדרך לשם ושמענו את כול הדיווחים הראשוני, כמובן שהיינו אמורים לצאת לשם לאירוע אבל מכיוון שזה היה אירוע בדרגה לא מסכנת , מבחינת הטמוטטות של מבנה הוא משהו בדומה לזה כמו שהיה בשפילד, לכן נישארנו בתחנה (באסה) קיצר זה לא היה קל לשמוע את הדיווחים , ואני רוצה לשבח את כוחות מד"א ואת כוחות המשטרה על העבודה המהירה שלהם בפינוי הנפצעים |הדגשישר כוח בתודה חיים כיבוי חולון אזור בת-ים

FIRE 911

New member
שרפת חנות ברמת- גן

מה שרציתי להגיד זה שהערב היתה שרפת חנות בעיר ואנוחנו מגיעים אנחנו רואים צוות של מד"א דן שהיגיע לפנינו בכמה שניות. אז אני רוצה לשבח את הצוות שהיגע מהר ((( כל הכבוד )))

inbale

New member
היה פינוי מהיר אתמול לדעתי

אני חושבת שתוך כמה דקות כבר כל הפצועים היו מפונים לבתי החולים . הכתבים של הטלויזיה סיפרו שוב ושוב שעד שהם הגיעו לאיזור כבר כל הפצועים פונו. כל הכבוד למד"א !!

נכון אבל...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

כשהגענו למקום (הייתי בין האמבולנסים הראשונים שהגיעו..) עמדו אנשים עם מצלמות ביתיו וצילמו...כך הגיעו לרשתות הטלויזיה תמונות מהשניות הראשונות של אחרי הפיצוץ את דעתי על אותם אנשים...אשמור לעצמי...

הכוונה כמובן...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

למצלמות ביתיות..והם רדפו אחרינו כמעט לתוך האמבולנס...

inbale

New member
יותר מזה

מצלמות הטלויזיה בפעם הראשונה הראו עוברים ושבים באיזור פשוט אדישים לאללה ועם חיוכים מכאן עד הודעה חדשה. בפעם הראשונה אחרי פיגוע שאני רואה אזרחים בזירת פיגוע מחייכים מאוזן לאוזן...זה ממש צרם לי.

איריסא

New member
את לא היחידה זה היה מזעזע

מאחור התרחש פיגוע ואותם מעניין לעמוד מול המצלמה חיוך מאוזן לאוזן ופלאפון צמוד לאוזן מתערבת אתכם שבצד השני היה מישהו שבדיוק אמר להם שרואים אותם בטלויזיה זה היה ממש מזעזע לראות את זה

ITAYF

New member
מי מתייחס אליהם בכלל....

...ילדים מתלהבים

בקשר לפינוי

דבר ראשון - שלום לכולם לא הייתי כאן כבר די הרבה זמן בגלל בגריות וכאלה אבל חפיפ הייתי במקרה אתמול ליד הפיגוע בראשון (הייתי שם משהו כמו רבע שעה - עשרים דקות אחרי הפיצוץ) וכשהגעתי כבר ראיתי את האמבולנסים האחרונים שמפנים כבר יוצאים אז זה באמת היה מהיר - כל הכבוד! חוץ מזה יש לי שאלה: האמבולנסים מהתחנה שלנו (רחובות) יצאו כמעט כולם רייקים (ז"א רק עם נהג) אפילו שעדיין היו בתחנה מתנדבי נוער. חלק מהמתנדבים שהיו באותו זמן בתחנה עברו קורס תער"ן. מה המטרה בלעשות קורס תער"ן אם בסופו של דבר לא נותנים להם לצאת לארועים כאלו? (אם טעיתי באיזשהו פרט אני מצטער פשוט לא הייתי בתחנה באותו רגע אז מה שאני יודע זה רק מה שאמרו לי אנשים שהיו שם) ט.ל.ח

chanand

New member
קורס תער"ן = קיטנה

הרי בכל אופן לא פורסים תער"ן, ברוב המקרים התער"ן משמש סתם כרכב עם ציוד. ובכל אופן, אם יש אר"ן שהוא לא פח"ע, לדוגמא ורסאי בזמנו, אז מותר לנוער. (לפני 11)

EX

New member
קורס תער"ן../images/Emo35.gif

קורס תער"ן עוברים בקיץ!!!

שלום לכולםםםםם

האמנם לא הייתי פה הרבה זמן וזה בגלל שניתקו לי את האינטרנט ולא יכולתי לכתוב פה הודעות שוב פיגוע בראשון אני מגיע הפעם בלבוש אזרחי לאחר חצי דקה מהפיצוץ (הייתי באזור שם) ואם ממש אם הייתם שם הייתם רואים זוועה אנשים פשוט עזבו את המקום ואני מתכוון לכל השיכורים שפשוט הלכו כשהם מדממים ויש להם מסמרים ברגליים הלכווישבו בתוך הפארק מה שבאמת היה הכי מגעיל זה מה שנשאר מהמחבל מה שנשאר ממנו היה רק הראש אפילו הצוור לא נשאר הראש שלו היה מתחת לאחד השולחנות שם וחלקי גוף שלו פשוט עפו על אנשים במסעדה ממול המחזות היו נוראים ממש!!!! בקשר לכל האירגון של טיפול הרחקת אזרחים פינוי עבודה מצויינת ושיטוף פעולה מדהים שנבעו משני הצדדים מד"א ומשטרה היה פינוי מהיר לא נכנסו אנשי זק"א לאזור הפיגוע עד שלא פונה הפצוע האחרון גם מנפגעי ההלם לא הורשו כמעט להיכנס כתבים וצלמים הכוחות במספר היה מדהים אבל הרבה יותר מאורגן כנראה בעקבות זה שכולם קיבלו על הראש אחרי התחקירים של הפיגוע הראשון כל הכבוד!!!! ותשמרו על עצמכם שם בחוץ!!!

למעלה