לגבי הפרק של היום, לא הבנתי...

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
לגבי הפרק של היום, לא הבנתי...

1. איפה המחקר מוחבא?! 2. למה מולדר אמר שכנראה הם עוד ישמעו מברנט, יש למשפט הזה איזו סיבה, או שזה סתם כדי לא לחרוג מההרגל של סופי פרק פתוחים? :) וחוץ מזה, זה היה פרק חשוב! מולדר וסקאלי ממש היו הנושא בפרק, לעומת פרקים אחרים שבהם חוקרים תופעה שלא קשורה אליהם באופן אישי. איך הברנט הזה נטפל למולדר, איך אדם יכול להיות כ"כ רשע ולרצוח סתם בשביל הכיף? אין רוע יותר גדול מזה. ונקודה אחרונה : זה היה כ-ז-ה ברור שהיא לובשת אפוד כאילו!!!!

o c e a n

New member
הנה תשובות

1. המחקר מוחבא איפשהו אף אחד לא יודע איפה ברנט גנב אותו מהד"ר ואולי הוא השמיד אותו בסוף הפרק נרמז כי המחקר נמצא אי שם בלוקר כלשהו של שמירת חפצים לא ידוע מיקום מדוייק... 2. מולדר אמר מה שאמר כי הוא מאמין שברנט עוד "יידבר מהקבר" כלומר זה לא הסוף שלו...

o c e a n

New member
הנה תשובות

1. המחקר מוחבא איפשהו אף אחד לא יודע איפה ברנט גנב אותו מהד"ר ואולי הוא השמיד אותו בסוף הפרק נרמז כי המחקר נמצא אי שם בלוקר כלשהו של שמירת חפצים לא ידוע מיקום מדוייק... 2. מולדר אמר מה שאמר כי הוא מאמין שברנט עוד "יידבר מהקבר" כלומר זה לא הסוף שלו...

o c e a n

New member
הנה תשובות

Chens15

New member
היה פרק נחמד להפליא

הכי אהבתי תקטע שמאלדר התעצבן עליו וצעק באמצע המשחק אני אתפוס אותך.....והכי גנוב שבסוף הוא ירה בו כמו שהוא היה צריך לעשות אם הוא רצה לשמור על חברים שלו ועל עצמו אבל דבר אחד אני ממש לא מבינה למה לא הראו אפילו טיפת פחד אצל מאלדר? כאילו אני הייתי מתחרפנת לחלוטין כשחיקו אותי באיזה פורום התחזו לי וגנבו לי כתובת אי פי ושלחו לי מסרים מפחידים אני ממש פחדתי אני נלחצתי מזה אבל בסוף תספתי מי חיקה אותי והתחלתי להחטיף לו על הראש...........

למעלה