לגבי הקבלה הכמעט בלתי אפשרית לתואר שני:

לגבי הקבלה הכמעט בלתי אפשרית לתואר שני:

אני סטודנטית לתואר ראשון בפתוחה, כמעט בסיום התואר . מנסה עם השיניים להוציא ממוצע של מעל 90, את המתאם אני עוד צריכה לעשות....
התנדבתי כבר במרפאה לבריאות הנפש ואני גם עוברת בבעצמי טיפול פסיכולוגי כך שיש לי איזשהו מושג על תחום הטיפול והרבה תובנות...
בקיצור, כדי להתקבל לתואר שני לקלינית, מעבר למתאם מה עוד חסר לי בעצם? זו שאלה ראשונה,

שאלה שניה:
האם לוקחים בחשבון את ממוצע הציונים של סטודנטים שלמדו בפתוחה יותר קשה מאוניברסיטה רגילה ומקלים בממוצע הדרוש?
אם אתם לא יודעים לענות על זה, אשמח אם תפנו אותי למקורות הנכונים!

המון תודה,
עינב.

המשך...

תנאי הקבלה לתואר שני בקלינית כוללים גם ראיונות (לפחות בחלק מהאוניברסיטאות מדובר ב2 סבבים של ראיון) שמשוקללים ביחד עם המתא"ם, כשכל מוסד בוחר את הפרמטר הדומיננטי יותר. 2- אני סבורה שהתשובה היא לא, אבל אין ממש דרך לוודא זאת.

doughnuts

New member
המלצה: לקחת דברים בפרופורציה

לדעתי, הדבר הכי חשוב זה להבין איזה דברים הכרחיים לקבלה לתואר שני (הכלל הוא "אם זה לא הכחרתי זה לא חשוב"), ולעשות אותם (אולי אפילו רק אותם, תוך שילוב עם שאר הדברים שאת אוהבת לעשות) בהתמסרות מלאה למה שאת עושה כרגע הנתון, מבלי לחשוב על מה שאת צריכה לעשות באופן כללי (את זה כבר עשית בשלב הקודם). הרי בסופו של דבר, או שאת מתאימה לדרישות של תואר שני ואז תתקבלי, או שאת לא מתאימה ואז לא תתקבלי. אבל זה לא משהו שאת יכולה לשלוט בו. לכן, עדיף פשוט להירגע ולהנות ממה שאת עושה ברגע הנתון. אני מתנצל אם ההודעה לא ברורה, אני דיי עייף.

Philip Jr

New member
על השאלה השנייה

לא תמצאי מקורות כפי הנראה, מכיוון שמדובר בדעתך הסוביקטיבית.. אבל מכיוון שלממוצע יש פחות ופחות משמעות גם כך בימינו, הייתי מתמקד בהצלחה במתא"ם ושאר הגורמים בבקשה..

למעלה