לגבי הקורס

lior8882

New member
לגבי הקורס

אני עושה באמצע קורב בברמאסטר ואני חייב להבין מבין הברמנים פה איך לעזזעל הצלחתם ללמוד כל כך הרבה פרטים בע"פ? אני מתכוון כמונן לקוקטיילים(37..) מותגים מה מכיל כל ליקר... איך עושים את זה???

4667

New member
בברמאסטר

יש לך את הסימולטור, אז תחרוש עליו. חוצמזה, מותגים זה לא בעיה ללמוד, פשוט תכתוב לך את הדיספליי של המקום בו הקורס, אתה גם לא חייב לדעת בע"פ איפה כל בקבוק. מספיק שתדע של מדף מסוים יש וויסקי סקוטי מאלט ובמדף השני וודקה... ותעבור על קוקטלים כל יום... בסופו של דבר זה יעזור לך גם כשתמצא עבודה.

nunimon

New member
בשתי מילים:

ל ך ל ת ר ג ל
הרבה עשו את זה לפניך, עושים את זה עכשיו ויעשו עוד הרבה אחריך. בהתחלה הכל נראה קשה, אבל אם תתרגל תראה שזה יבוא לך טבעי. בהצלחה !

רק 37 ????

לי יש רשימה של 59 !!!!!!!!!!!!!!!! קוקטיילים ואני לא למדתי אבל את כולם אני יודע להכין... (לימוד עצמי....בדירתי הצנועה...)

תומר ס

New member
לא כבד..

לגבי ליקרים וכו' אתה לא צריך לדעת כל בקבוק פרפקט וגם ברגע שאתה חי את זה אתה מתחיל לזכור. לגבי איפה נמצא כל דבר... לאט לאט אתה תדע. לגבי קוקטיילים אתה לא צריך לדעת את כל הקוקטיילים בעולם, אין מקום שמוציא את כווולם, וגם אם אתה לא זוכר אתה יכול לבדוק תוך כדי עבודה, אם תשכח איזשהי מידה באיזה קוקטייל שכוח אל זה לא קריטי אתה צריך לדעת בעל פה את העיקריים והחשובים.

למעלה