לגבי הקלטה בנגן.

הותיק1

New member
לגבי הקלטה בנגן.

האם מישהו יכול להמחיש על כתב את פעולת ההקלטה בנגן ה-MP3 שלו? אני פשוט מעונין לדעת כמה זמן לוקח להכין טרק, והאם זה ממש הקלטה-עצירה-שמירה-הקלטה-עצירה-שמירה, מהיר ביותר, או שזה תהליך קצת נגרר (בהנחה שיש להקליט מאות טרקים). תודה רבה מראש?

הותיק1

New member
הקפצה..

הקפצה..הקפצה.. הקפצה..הקפצה.. הקפצה..הקפצה.. הקפצה..הקפצה.. הקפצה..הקפצה.. הקפצה..הקפצה.. הקפצה..הקפצה.. הקפצה..הקפצה..

בוזו

New member
מה הכוונה "תהליך נגרר"?

לי יש h10. אתה מתכוון הזמן שלוקח לנגן להתחיל להקליט מהרגע שאתה לוחץ? אצלי, הייתי אומר שזה די מיידי.

הותיק1

New member
הכוונה...

בהנחה שאתה מתכוון להריץ הקלטה של חמישים טרקים קצרים. אז האם זו פעולה שתיקח ממש מהר, או שצריך להתעסק עם זה יותר מידי. וכמובן בלי קשר לאורך הטרקים עצמם, אלא בהשוואה (יחסית) לתוכנות הקלטה במחשב, ששם זה רק להקליט ולעצור וכדומה. ובשביל להבהיר לגמרי את כוונתי. אני פשוט מתכנן להקליט עוד ועוד טרקים באמצעות הנגן, אז רוצה לדעת האם זה זריז. סביר מאוד להניח שהבנת את כוונתי.

בוזו

New member
פשוט תקליט

ותעצור, ובפעם הבאה שתרצה להקליט תתחיל שוב. אולי לא הבנתי אותך

הותיק1

New member
אה, מסתבר ששכחתי פרט חשוב..

המטרה היא שכל הקלטה תהיה טרק בפני עצמה ולא הכל על על טרק אחד עם הפסקות באמצע. אז נניח שצריך להקליט עשרה טרק נפרדים. האם זה מהיר להקליט לשמור ולהקליט חדש? ותודה רבה על סבלנותך.

בוזו

New member
דבר ראשון

אתה תמיד יכול לעשות הקלטה אחת ארוכה ואז במחשב לערוך את זה. חוץ מזה, כמובן שכשאתה עוצר ואז מתחיל שוב להקליט זה לא שומר בהמשך של הקובץ הראשון, אלא פשוט יוצר קובץ חדש.

בוזו

New member
קשה לי להאמין

שקיים נגן שממשיך להקליט באותו הקובץ. גם טימטום וגם יותר מסובך.

למעלה