לגבי הקליפ של just

Bquiet

New member
לגבי הקליפ של just

מעין סקר- המצאות וניחושים לגבי מה האיש ששוכב אומר בסוף. אני מקווה לשמוע דברים מקוריים... (אני אוסיף את שלי יותר מאוחר)

polyethylene

New member
כבר ענינו על זה בעבר...

פישפשתי ומצאתי. זה נמצא בארכיון בעמוד 21... רציתי לשרשר את זה אבל זה נותן לשרשר רק מששת העמודים האחרונים. בכל מקרה, התשובות שלנו שם.

Bquiet

New member
וואלה...

טוב, אז אלו שלא ענו אז מוזמנים לענות עכשיו... הניחוש שלי קצת מתוסבך, אבל הוא תוצאה מהקשבה מסיבית לרדיוהד, אז אפשר לסלוח לי:) ככה- לכל בנאדם ובנאדם יש מחשבה אישית, פרטית ופנימית רק שלו שהוא לא מספר לאף אחד, ולא מדבר עליה בכלל. מה היה קורה אם... לכולם יש בדיוק אותה מחשבה פנימית, ואותו בנאדם ששכב על הרצפה פשוט אמר אותה בקול. לי זה היה גורם לרצות לנוח קצת... (אני מקווה שאני לא מוזרה מידי)

suzzie q

New member
באמת שאין לי השערה ממשית אך

לפי כמה מקורות שקראתי באינטרנט ובעיתונים במאי הוידאו טען כי לו היינו יודעים מה באמת אומר האיש הזה היינו גם אנחנו נשכבים על הריצפה והרי ידוע לכולכם שרדיוהד מסרבים בתוקף לגלות מה הוא אומר שם... אוף! that´s driving me crazy!

Bquiet

New member
הממ

אני מהמרת שגם הם לא יודעים מה הוא אומר... ואני יודעת שמה שאמרתי מופרך, אבל הרעיון של הקליפ עצמו מופרך (מופרך טוב, לא להתנפל עלי בבקשה) אז...

בהמשך לרעיונות האבסורדים שלכם..

יכול להיות שהוא פשוט אמר את שמו האמיתי של אלוהים- ואז פשוט כולם מתו

Bquiet

New member
רעיונות אבסורדים

יכול להיות שהמילים האלו הם כמו וירוס שמקבלים באימייל, וגורם לכולם לשכב. או... שהוא אמר להם "כח המשיכה הרבה יותר חזק כשמודעים לעצמה שלו"

StormLord

New member
לפי דעתי

הוא פשוט לא אמר כלום.... כול המטרה היתה שאנשים כמוכם יתחילו לשאר מה הוא אמר וכול אחד יחשוב מה שהוא חושב זה רעיון גאוני

למעלה