לגבי הקציצות מאש וערמונים בבלוג שלך
לא מצליחה משום מה לכתב הודעה שם אז אכתב לך כאן ברשותך.
יש לך בוג מקסים ומעורר תאבון בעיניים
כמה שאלות: 1- למה צריך גם קמח תפוח אדמה וגם תפוח אדמה?- האם העמילן שבתפוח אדמה לא מספיקה להדבקה?
2- למה צריך גם קמח וגם פירורי לחם? לא מספיק אחד מהם להדבקה?
3- כתבת למשהיא שהקציצות שלה התפרקו שאולי הוסיפה יותר מידי שמן- אני הבנתי שהשמן בטיגון "סוגר" את העיסה. לא כך?
4- מים משמשים להדבקה?
5- את תפוח האדמה (בלי הקליפה כן?) יש להכין עד לרמת פירה? או רק לרכות מסויימת והטיגון ימשיך את זה?
מקווה שלא נחתתי עליך עם יותר מידי שאלות
אני מנסה להבין את הטכניקה.
לא מצליחה משום מה לכתב הודעה שם אז אכתב לך כאן ברשותך.
יש לך בוג מקסים ומעורר תאבון בעיניים

כמה שאלות: 1- למה צריך גם קמח תפוח אדמה וגם תפוח אדמה?- האם העמילן שבתפוח אדמה לא מספיקה להדבקה?
2- למה צריך גם קמח וגם פירורי לחם? לא מספיק אחד מהם להדבקה?
3- כתבת למשהיא שהקציצות שלה התפרקו שאולי הוסיפה יותר מידי שמן- אני הבנתי שהשמן בטיגון "סוגר" את העיסה. לא כך?
4- מים משמשים להדבקה?
5- את תפוח האדמה (בלי הקליפה כן?) יש להכין עד לרמת פירה? או רק לרכות מסויימת והטיגון ימשיך את זה?
מקווה שלא נחתתי עליך עם יותר מידי שאלות
