לגבי הרופא שמלווה את הפורום

sharonchik

New member
לגבי הרופא שמלווה את הפורום

מנהל פורום יקר... כתבת שהרופא שמלווה את הפורום הוא ד"ר חרוזי. כבודו במקומו מונח אך מברור שעשיתי לפני הניתוח שעברתי אצל רופאים ומנותחים אחוז ההצלחות אצלו נמוך במיוחד ואחוז הסיבוכים גבוה במיוחד. זה לא ממש מעודד. איך בחרתם ברופא זה ומדוע? אשמח לקבל תשובה

רוייקו

New member
שרונצ´יק, שלום לך ..

ובכן.. לא אכנס לויכוח של מי מנתח הכי טוב. פרופ´ חרוזי הוא החלוץ בתחום הניתוחים נגד השמנה. לגבי הליווי של פרופ חרוזי. המחשב הייתה בהתחלה לשלב אותו בתשובות לשאלות הקיימות בפורום והרעיון הלך ודעך. עדיין לא שיניתי את מכתב המנהל שבו אני מציין את השתתפותו בפורום, אבל במידה מסויימת אני שואל את פרופ חרוזי וגם את דר´ סובחי לגבי שאלות קשות שכדאי לשאול רופא מומחה בתחום. לכל מנתח יש כשלונות. אני רוצה לראות מנתח אחד שיקום ויאמר אין לי כשלונות. הכשלונות באים הרבה פעמים הודות להתנהגות לא אחראית מצד המנותח. אי אפשר להאשי את המנתח על כל כשלון. פרופ חרוזי לא מתמחה בשיטה אחת של ניתוח, כפי שמרבית המנתחים בתחום זה בארץ עוסקים. חרוזי הראשון ומבין היחידים שביצעו ניתוחי מעקף מורכבים שהם ניתוחים קשים ביותר לביצוע - מה שאף מנתח, למעט סובחי ועוד מספר מצומצם ביותר של מנתחים העזו לעשות. היום, כשאתה אומר קיצור קיבה זה חרוזי וחרוזי זה קיצורי קיבה. זה האיש שקידם בצורה משמעותית את תחום הניתוחים הבריאטריים (ניתוחים נגד השמנה) הפורום הזה הוא לא פורום מטעם אלא פורום שמנוהל על ידי ולמען מנותחים ומועמדים לניתוח. זהו פחות או יותר רוייקו

sharonchik

New member
היי רוייקו

סליחה אם פגעתי בכבודו של מישהו במה שכתבתי. זו לא היתה הכוונה זה פשוט מה שאני שמעתי ומה שטרחו לספר לי אני מאמינה שלכל מנתח יש את המטען שלו... בכל אופן.. שמחה לשמוע שאני לא לבד ( מה שהייתי בטוחה עד היום) ביי

למעלה