לגבי התולעת בפייסבוק...חשוב!

לגבי התולעת בפייסבוק...חשוב!

אני לא בטוחה אם עשיתי את הטעות המרה. כאילו נכנסתי להודעה ששלחו לי זה ביקש ממני לעדכן. לחצתי הפעל וזה רשם לי הודעת אזהרה המחשב לא עבר שום תהליך של התקנה אני מוגנת? יש דרך לדעת אם נפלתי בפח? אני ילדה מפגרת! חחח http://www.parshan.co.il/index2.php?id=2257&lang=HEB

נראה לי שנפלת ב-../images/Emo64.gif

עצה , תמחקי את היוזר (משתמש) שלך ותעשי חדש ותזהרי לפעם הבאה. אל תפתחי כל קישור שמביאים לך , אפילו אם זה ממישהו מוכר

בטוח??

גם אם לא הותקן כלום? כי אז האנטי וירוס קפץ לי איך אפשר לדעת אםן נפלתי בפח???

blodymary

New member
.....

אם לחצת על הלינק ולא התקנת את הוירוס עצמו לא קרה כלום ואין צורך למחוק את היוזר, למעשה גם אם הותקן הוירוס אין צורך למחוק את היוזר, רק לשנות סיסמא ולערוך סריקת וירוסים במחשב. הוירוס עצמו הוא התוסף שמבקשים להתקן לאחר הלחיצה על הלינק. בכל מקרה יש להזהר מלחיצה על לינקים גם אם זה מגיע ממישהו מרשימת החברים.

ממ

תכלס לחצתי אבל קפץ לי הודעת אזהרה אז זה בטח בסדר וגם החברים שלי ברשימה לא קיבלו הודעה כזו ממני.....

אז זה סימן שלא קרה שום דבר. ../images/Emo9.gif

רק תשני את הסיסמא שלך למשהו שקצת יותר קשה לזכירה (ופריצה) וזהו

sacrament

New member
אין שום אלטרנטיבה חוץ מלמחוק את היוזר?

לא שיחררו שום עידכוני וירוסים או משהו??? מישהו יודע?

blodymary

New member
למה למחוק ?

בשום מקום שבו מוסבר על הוירוס לא ממליצים למחוק את היוזר! יש רק לסרוק את המחשב עם אנטי וירוס טוב ולשנות סיסמא, שוחררו עידכונים על הוירוס הזה, למיטב הבנתי בקספרסקי ובפנדה, יותר מזה איני יודעת אך ניתן לבדוק באתר של האנטי וירוס.

blodymary

New member
במידה ולחצתם על הוירוס :הסבר מה לעשות

What to do if you downloaded the virus? Unfortunately, there's no quick fix if you run this virus, says Marc Fossi, manager of system development, at Symantec's security response team: "The Trojan is not new -- it’s only the attack mechanism that is. Clicking the link won’t infect anyone. The threat is only installed if the user downloads and executes the “codecsetup.exe” file he refers to. Since Gampass can also download and install other threats onto the computer there is not a single disinfection procedure available. The user should download the latest virus definition files and run a full scan of their computer. Always keep antivirus definition files up to date is the only thing that will warn the users ahead of time. This doesn’t exploit a vulnerability so there isn’t a patch available. But the full system scan should disinfect Gampass and any other threats it downloads and installs." נלקח מהאתר : http://www.sync-blog.com/sync/2008/08/breaking-news-f.html

למעלה