לגבי חלוקת עיתונים להורים

dory30

Well-known member
מדי יום, ההורים שלי מקבלים לביתם עיתונים, הארץ וידיעות. היום, לראשונה מזה משהו כמו שנתיים- לא ניתנו שניהם. הזכרתי לשירות הלקוחות מספר פעמים אך ללא הועיל. לאחר מכן שלחתי מייל לשתי החברות ודרשתי זיכוי עבור היום. במידה ולא מתקבל הזיכוי, הייתם ממליצים לי להגיד להם שיפסיקו את המנוי לעיתונים- או לכך הפחות לאיים בהפסקת מנוי?

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה לי שיזכו.
מכל מקום, לא הייתי מאיימת בביטול מינוי אלא אם אתם באמת רוצים לבטל, ולא הייתי מבטלת מינוי בגלל בעיה חד-פעמית, אלא אם אתם מעוניינים לבטל בכל מקרה.
אם שניהם לא הגיעו באותו היום אבל לא מחולקים יחד (שווה בדיקה) זה באמת מעלה חשד לגניבה.

דיברגנט חדש

Well-known member
נראה לי שיזכו.
מכל מקום, לא הייתי מאיימת בביטול מינוי אלא אם אתם באמת רוצים לבטל, ולא הייתי מבטלת מינוי בגלל בעיה חד-פעמית, אלא אם אתם מעוניינים לבטל בכל מקרה.
אם שניהם לא הגיעו באותו היום אבל לא מחולקים יחד (שווה בדיקה) זה באמת מעלה חשד לגניבה.
היום בכל בניין יש מצלמות, אפשר לבדוק את זה בקלות.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
מדי יום, ההורים שלי מקבלים לביתם עיתונים, הארץ וידיעות. היום, לראשונה מזה משהו כמו שנתיים- לא ניתנו שניהם. הזכרתי לשירות הלקוחות מספר פעמים אך ללא הועיל. לאחר מכן שלחתי מייל לשתי החברות ודרשתי זיכוי עבור היום. במידה ולא מתקבל הזיכוי, הייתם ממליצים לי להגיד להם שיפסיקו את המנוי לעיתונים- או לכך הפחות לאיים בהפסקת מנוי?
ידיעות והארץ בדרך כלל מחולקים יחד, אם לא מגיע מתקשרים אליהם והם שולחים בצהריים 0או מזכים במידה ומבקשים לזכות9 אם זה פעם בשנתיים - קורה, אולי מחלק מחליף, אולי משום מה נגמרו לו העיתונים.

TCH_ma

Active member
הם לא יתרגשו אם תבטל את המנוי מהסיבה הפשוטה שהם לא יכולים
לטפל בבעיה, לדעתי (מנסיון עבר) העיתונים מגיעים ופשוט נגנבים, לי
זה קרה עם עיתוני כלכלה וכלום לא עזר אז ביטלתי את המנוי והם אפילו
לא התנצלו כי הם לא מסוגלים למנוע גניבות.

dory30

Well-known member
הם לא יתרגשו אם תבטל את המנוי מהסיבה הפשוטה שהם לא יכולים
לטפל בבעיה, לדעתי (מנסיון עבר) העיתונים מגיעים ופשוט נגנבים, לי
זה קרה עם עיתוני כלכלה וכלום לא עזר אז ביטלתי את המנוי והם אפילו
לא התנצלו כי הם לא מסוגלים למנוע גניבות.
תודה. בסופו של דבר הם שמו את העיתון בתיבת הדואר. לגבי הארץ (שאותם מחלק אותו מחלק של ידיעות), הוא לא הגיע ובראשון אפנה אליהם.

SicTransit

Active member
מדי יום, ההורים שלי מקבלים לביתם עיתונים, הארץ וידיעות. היום, לראשונה מזה משהו כמו שנתיים- לא ניתנו שניהם. הזכרתי לשירות הלקוחות מספר פעמים אך ללא הועיל. לאחר מכן שלחתי מייל לשתי החברות ודרשתי זיכוי עבור היום. במידה ולא מתקבל הזיכוי, הייתם ממליצים לי להגיד להם שיפסיקו את המנוי לעיתונים- או לכך הפחות לאיים בהפסקת מנויכשהיית

מי יגנוב היום? רוב האנשים כבר לא קוראים עיתון מודפס.
מוכרי דגים.

dory30

Well-known member
ידיעות והארץ בדרך כלל מחולקים יחד, אם לא מגיע מתקשרים אליהם והם שולחים בצהריים 0או מזכים במידה ומבקשים לזכות9 אם זה פעם בשנתיים - קורה, אולי מחלק מחליף, אולי משום מה נגמרו לו העיתונים.
תודה, כאמור טופל.

dory30

Well-known member
וכמה זמן, חיכית על הקו בשביל זיכוי של 5 ש"ח?
שלחתי מייל וביום ראשון התקשרו כדי להודיע על הזיכוי. כסף זה כסף, אסור לזלזל גם ב-5 שקלים.

דיברגנט חדש

Well-known member
שלחתי מייל וביום ראשון התקשרו כדי להודיע על הזיכוי. כסף זה כסף, אסור לזלזל גם ב-5 שקלים.
אם זה נסגר בדוא"ל, ברור, אך אם היית צריך לחכות על הקו חצי שעה בטלפון בכדי שנציג ייעשה לך טובה וידבר עמך, זה לא שווה את הכסף.

raya

Well-known member
אם זה נסגר בדוא"ל, ברור, אך אם היית צריך לחכות על הקו חצי שעה בטלפון בכדי שנציג ייעשה לך טובה וידבר עמך, זה לא שווה את הכסף.
לא לגמרי מדויק....
אנחנו מנויים על הארץ, המחלק זורק את העיתון לא בדיוק "מאחורי השער" כפי שסוכם.
טלפון למחלקת מנויים נענה מהר מאוד, שולחים עיתון חלופי בצהרים בדרך כלל, ואז אני מקבלת sms שהעיתון חולק ואם לא קבלתי שאשיב 0 או סיפרה אחרת.
בינתיים קבלתי גם מספר ווטסאפ של שירות הלקוחות, וכאשר אמי מוצאת את העיתון זרוק בין השיחים- אני מצלמת ושולחת בווטסאפ.
מבחינה זו - שירות לקוחות יעיל.
ובכל המקרים שלא קבלנו עיתון קבלנו זיכוי מבלי לנדנד או לבקש.

למעלה