לגבי חתונה בקפריסין-שאלה לשיר ויעל

nikit1

New member
לגבי חתונה בקפריסין-שאלה לשיר ויעל

אנחנו מתחילים לשקול ברצינות את האופציה הזו בשילוב עם חתונה רפורמית כמובן כיוון שאנחנו לא רואים סוף לבעיות שלי ברבנות, כרגע לא נראה שזה יסתדר עד פברואר. השאלה שלי היא כזו- האם אפשר לסדר את כל הניירת דרך חברת נסיעות והאם אפשר לסיים את כל הסיפור בקפריסין בסוף שבוע אחד? בתודה...

*שיר

New member
בהחלט בהחלט../images/Emo70.gif ובשמחה רבה ../images/Emo9.gif

אני מאוד מאוד שמחה לשמוע שאתם שוקלים את האופציה הנ"ל. אני כמובן תומכת בה במאת האחוזים. התהליך הוא מאוד מאוד פשוט וקל. מתקשרים לסוכנות נסיעות. אני ממליצה על הסוכנות שלי ושל נועה "קינג טורס" (טל´5250775 ) ומדברים עם תרז או עם דוד. הם יאמרו לך את כל האפשרויות שעומדות בפניכם (אפשר לנסוע לכמה ימים, אבל חייבים לישון לפחות לילה). אח"כ הולכים למשרד הפנים (מספיק נציג אחד) עם ת.ז. של שניכם וייפוי כוח של בן הזוג ומוציאים תמצית רישום. את הדף הנ"ל מביאים למשרד הנסיעות והם כבר מסדרים הכל. אני רוצה לחזור ולהדגיש שהם מאוד יעילים והכל הלך חלק ומעולה, גם אצלנו וגם אצל נועה ורועי. לגבי החתונה הרפורמית, אני ממליצה לך להתקשר לבית דניאל כדי שימצאו לך רב באזור שלכם. אשמח לתת לך עוד פרטים את יכולה גם לכתוב אליי למייל אני מצרפת את מסמך ה-WORD שכתבתי בזמנו על הנישואים הרפורמיים.

nikit1

New member
המון תודה!../images/Emo24.gif

אני שמחה לגלות שהתהליך לא מסובך

*שיר

New member
../images/Emo9.gif אין בעד מה ../images/Emo9.gif אני שמחה לעזור

בעניינים החשובים האלה. ורציתי לומר עוד משהו קטן - עבורנו החתונה בקפריסין היתה החלק השולי בעניין, בירוקטיה ותו לא, אבל בכל זאת היה משהו מאוד נחמד ואפילו משעשע בטקס. זה היה קצת כמו להרגיש כוכבת בסרט קולנוע
דרך אגב, צילמנו הכל בוידאו והראנו לכל המשפוחה והחברים. נועה ורועי הגדילו ועשו, ולקחו איתם את ההורים והאחים והיה להם ממש ממש שמח. ושוב, אם יש לך שאלות נוספות, אני אשמח לענות לך על כל שאלה.

שיר כל הכבוד על המסמך

שמתי לב שיש שאלות חוזרות ואתן תמיד זמינות ועונות וזה נפלא
אבל למה מסמכים כמו שלך ועוד דברים בעלי חשיבות שתמיד מצרפים קישורים לא נמצאים בקישורי הפורום אני יודעת שזו שאלה שיש להפנות למנהלת הפורום אבל רציתי לראות אם יש עוד מצטרפות לדעתי זה יכל היה להיות הרבה יותר פשוט לעיין ברשימת קישורים רלונטים אתן לא חושבות כמוני? נורא חבל שאין רשימה של קישורים כאלו לשמר את העבודה הנהדרת שהבנות עושות לטובת כלל משתתפי הפורום

אז הנה אני מסבירה למה אין קישורים

היות שבתפוז משנים ומוסיפם כל הזמן דרכים לשפר את הממשק כדי שיהיה נוח וזמין הם שינו את כל ארגון המערכת של מאחורי הקלעים... נוצר מצב כעת שעל מנת שאכניס קישורים ולא בטאגס ליינס אני ריכה לעבור קורס.... ועל מנת שאעבור את ההשתלמות בנושא אני צריכה לחכות בתור.. ולתאריך מתפוז על יום קורס בעניינים כאלו.. איזה מזל שיש לי אתכם ואתם עוזרים אחד לשני בינתיים?

אתי@

New member
ומה לגבי סקרים ../images/Emo35.gif

(גם צריך לעבור קורס...
) אני מתה על היעילות הזאת...

לא נגעתי בזה. לא מבינה שום כלום

במערכת החדשה שלהם. זוכרת שהכנתי אלבום חופות והזמנות שהיה בתחתיתת הדף. עכשיו הוא עבר דירה ואין לי אפשרות להכניס בו כלום. חכי שאלמד. לא תהיה גדולה ממני במערכת אבל עד שאלמד את הפרוייקט אשאר בורה בנושא.

dorlim

New member
ואפשר גם בלי לינה ../images/Emo1.gif

זוג אצלנו בעבודה התחתן בקפריסין לפני שנתיים טסו מוקדם בבוקר וחזרו אחרי חצות באותו היום. אם תרצי אברר לך פרטים. לי אישית, נראה שאם כבר נוסעים, עדיף לשלב טיול קטן ולהנות מהעניין כעין
קטן.

*שיר

New member
זה נשמע לי מאוד מוזר. כי על פי

הנהלים והכללים הזוג חייב לישון לפחות לילה. זה לפחות מה שכולם אמרו לנו (בכל מקום) כשאנחנו ביררנו.

נופר30

New member
שיר

החברים חזרו אחרי חצות כלומר זה כמו לישון בלילה כי החותמת בפספורט היא בתאריך שונה וזה מה שחשוב

dorlim

New member
אני זוכרת שכך זה היה

ואחרי שקראתי את מה שכתבת - שאלתי אותם. בכל מקרה זה היה לפני שנתיים (בדיוק) ואולי מאז דברים השתנו

כמו שיר, שמחתי לראות שיש עוד כמה

שקופצים על הרכבת
(נגיד שזו רכבת...) ואני כמובן אשמח לעמוד לרשות כל מי שיצטרך עזרה. בנוסף אני מסכימה עם כל מילה ששיר כתבה. הן לגבי משרד הנסיעות שדרכו נסענו והן לגבי זה, שאם כבר נוסעים אז כדאי ליותר מיום, (כמובן, אם אפשרי). כמו ששיר כתבה- אנחנו תפסנו על זה טרמפ ונסענו כל המשפחה (גם שלי וגם של רועי) וזה הוסיף המון. זה נכון שלא התייחסנו לנסיעה כאל "חתונה" אלא יותר כגיבוש שלפני
ובנוסף, כחלק בלתי נפרד מהחתונה עצמה- וזה רק בגלל שלא ניתן לעשות את אותו הדבר בארץ (אבל בואי לא ניפתח את קופת השרצים הזו שוב...
) בכל מקרה אני כאן, או אם את רוצה לשלוח לי מייל, אני אשמח לעמוד לרשותך. שיהייה המון בהצלחה והמון מזל טוב

למעלה