לגבי טרריום...

חר חר

New member
לגבי טרריום...

יש לי כמה שאלות,כמו שאתם בטח כבר יודעים יש לי כרכן תירס..בן חודש וחצי בערך... האורך שלו הוא בערך 33-35 ס"מ... מתי אני אוכל להעביר אותו כבר לטרריום רגיל? כלומר,טרריום שיתאים לו גם כשיהיה בגודלו המקסימלי? הבנתי שלא רצוי להעביר אותו למקום גדול כשהוא צעיר בגלל שאולי יהיה לו קשה לתפוס את הטרף... בחורף הקרוב,הוא כבר יוכל להיות בטרריום שיתאים לגודלו המקסימלי? אני פשוט לא רוצה לקנות כל תקופה כלשהי טרריום מזכוכית,זו סתם הוצאה... אני יודע שיש את התחליף של הקופסאות פלסטיק,אבל הבעייה היא החימום...איך אני מחמם קופסאת פלסטיק בחורף בשביל הנחש? ואם יש אפשרו כזו? מה עדיף,אבן?,כבל חימום? תודה,שחר.

erezss

New member
שחר שלום

למיטב ידעתי הנחש הוא טורף . טורף הוא צייד לכן אין שום בעיה להעביר אותו לטרריום גדול ההפך הוא יגדל ויתפתח בצורה הכי טובה ...... ככה שהשאלות לגביי פלסטיקיות מיותרת לגביי צורת החימום אני ממליץ כבל חימום שיתפרס על חצי מהטרריום "מיתחת לטרריום לא בתוכו " ארז זוחלים

youval osman

New member
שחר שלום

כמו שכבר אמרתי לך...תתן לו עוד קצת זמן בפלסטיקיות קטנות,זאת שנתתי לך איתו יכולה להתחלף כבר לאחת גדולה יותר (אבל עם טעם,לא גדולה מידי) . כשהוא יתפוס כבר צורה של נחש (ולא תולעת) ,משו בסביבות ה80 ס'מ,תעביר אותו לטרריום הסופי מבחינתך..זה יכול להיות 60 ס' אורך או יותר.... שוב,המון בהצלחה שנה טובה, יובל

altid

New member
ההפך הוא הנכון

ההפך הגמור ממה שארז אמר לך הוא נכון נחש זאת חיה שלא אוהבת את המרחבים הפתוחים היא מעדיפה מקומות קטנים וחשוכים כל עוד הנחש בגודל כזה אל תיתפטה לשלוח אותו למים העמוקים חח שמע תן לא עוד זמן לגדול וגם כשאתה מעביר אותו לאקווריום גדול יותר גם אין צורך שהוא יעבור את ה40 ס"מ אורך

למעלה